Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Könyvből meg lehet tanulni...

Könyvből meg lehet tanulni dobolni?

Figyelt kérdés

Találtam egy majdnem 400 oldalas könyvet, amiről ezt írják:

"A könyv segítségével minden olyan készséget elsajátíthatsz, amelyek a különféle dobolási stílusokhoz kellenek, a rocktól a latinon és a dzsesszen át az R&B-ig és funkyig. Sőt a tradicionális technikákkal is megismertet!

MP3 formátumú ritmusgyakorlatok a CD-mellékleten!"

Ha van egy gumilapom és egy alap dobszerkóm, akkor tanár nélkül meg tudnék tanulni könyből? Itt megnézhetitek a tartalomjegyzéket: [link]

2019. ápr. 19. 11:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Könyvből*
2019. ápr. 19. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten biztos, de egy jó tanárt semmi nem helyettesít.
2019. ápr. 19. 12:24
 3/10 Mojjo ***** válasza:
Még ebben a könyvben magában is egy külön fejezet beszél a tanárválasztás fontosságáról....
2019. ápr. 19. 18:02
 4/10 anonim válasza:
Nyilván nem.
2019. ápr. 19. 21:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Kifejtenétek, hogy mit tud egy tanár megtanítani, amit könyvből nem lehet? Sajnos nem értek hozzá még annyira
2019. ápr. 19. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Pl. tud szólni, hogy mit csinálsz rosszul, amit magadtól észre sem vennél és úgy idegződne be.
2019. ápr. 20. 09:01
 7/10 A kérdező kommentje:
A zeneiskolában ami itt van, ott a hangszereknél csak annyit találtam hogy "ütő". Ez a dob? vagy ez mi?
2019. ápr. 20. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az, de gondolom a zeneiskolának is van valami elérhetősége, kérdezd meg tőlük! (Persze ezzel keddig várnod kell.)
2019. ápr. 20. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy tanàr ki tud javítani, làtja azokat a hibàkat amit te észre sem vennél (gondolok itt mindenre, a kéztartàsokra is), míg egy könyv erre nem képes.
2019. ápr. 22. 13:37
 10/10 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása után pár nappal még áprilisban megvettem a köyvet, onnantól kezdve rengeteget tanultam, gyakoroltam, gumilapoztam, stb. Most december van, pár hónapja vettem használtan egy dobfelszerelést. Áprilisban még közöm nem volt a zenéléshez, viszont kemény munkával ennyi idő alatt önmagamtól képes voltam egy olyan stabil alap szintet elérni, ahonnan már csak fejlődnöm kell, de már szinte alig kell tanulnom valamit. Azóta simán el tudok játszani zenéket stb. Szóval aki tanár nélkül akar dobolni, az nyugodtan vágjon bele, mert kemény munkával lesz eredménye, igaz, hogy nálam volt pár mélypont, mikor úgy voltam, hogy hagyom az egészet, de örülök, hogy nem így tettem.
2019. nov. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!