Szerinted meg lehet tanulni netről/könyvből gitározni? Van olyan ismerősöd akinek sikerült?
Figyelt kérdés
Bár van egy (gitáros) ismim meg egy könyvem, de ha lehet megtanulnék egyedül. Ha kivitelezhetetlen, akkor máshoz folyamodok:-)
Tavaly kaptam egy gitárt, és mindig is szerettem volna megtanulni. Mostmár csak a lehetőségeket kell felmérni.
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 27. 13:59
1/3 Daweee000 válasza:
Én anno netről kezdtem, egy szintre el lehet jutni, de mindenképpen ajánlott tanárhoz járni, minimum az elején, mert így hogy nem ellenőrzi hozzáértő hogy jól csinálod-e a dolgokat, simán lehet hogy rosszul szokod meg, és ez később elég komoly hátrányokat fog jelenteni ha technikailag továbblépnél. Tapasztalatból mondom, én egy év után mentem el tanárhoz, volt mit kijavítani. És egy rossz szokást kijavítani sokkal nehezebb mint jól megszokni. Szóval irány egy tanár :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:))
2010. máj. 27. 22:18
3/3 anonim válasza:
Hogyne lehetne! Én autodidakta módon tanultam meg gitározni, TV-ből, meg mérhetetlen sok Metallica és Megadeth kottából, 15 év után már progresszív rock-ot tolom énekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!