Rómeó és Júlia musical a Budapest Arénában! Mit szóltok?
Egy nagyszerű lehetőség, hogy utoljára még megnézhessük a musicaltörténelem legcsodásabb musicaljét, mert magyar nyelven nemigen lesz többé látható. Ma kezdődött a jegyvásárlás, mi le is foglaltuk. Mi elköszönünk KERO remekművétől.
A színpadot behozzák az aréna közepére. A 223. szektor első sorába vettem jegyeket, ami a színházban páholynak minősülne.
Ti is örültök?
Szerintetek az Operettszínház díszletei lesznek?
Köszi a válaszokat.
Szia!
Én, mikor megláttam, mondtam magamnak, hogy na bármi lesz aznap, én biztos ott leszek! :)
Imádom Kero munkásságát, sajnálom, hogy többet ilyen alkalom nem lesz.
"A színpadot behozzák az aréna közepére." Ezt hol láttad? Mikor én a jegyvételnél voltam, ott nem középre volt rendezve.
"Szerintetek az Operettszínház díszletei lesznek?"
Szerintem igen.Én legalábbis elvárom.
Én 113.szektorba vettem jegyet.Még jó, hogy hamar megvettem, mert nagyon színvonalas, ezért már több, mint a fele elkelt.
Nem az Operettszínház díszletei lesznek. A díszlet az Operettszínház és az állam közös tulajdona, Kero-nak pedig már nincs köze a színházhoz.
Üdv, egy táncos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!