Igazából mindenkit szeretek, de ha igazán kedvencet kéne választani, akkor Szendy Szilvi, Földes Tamás, Oszvald Marika, Faragó András, Kerényi Miklós Máté. Az ő darabjaikat nézem legszívesebben :D
2015. aug. 6. 08:47
2/10 anonim válasza:
Nekem is szimpatikus szinte az egész társulat, de akiket ki tudok emelni kedvenceim közül; Kékkovács Mara, Polyák Lilla, Szendy Szilvi, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Kerényi Miklós Máté, Csere Laci...:D
2015. aug. 7. 15:19
3/10 anonim válasza:
Én folyamatosan ott vagyok, imádom.
Nehéz lenne egy embert kiemelni, mert szerintem az egész társulat nagyon jó, bár én inkább a "régieket" kedvelem. Megőrülök attól, hogy most mindenféle tehetségkutatóból szedik össze a szereplőket a Színmű helyett. :(
Kedvenceim: Peller Anna, Nádasi Verocska, Janza Kata, Polyák Lilla, Szabó P. Szilveszter, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Földes Tamás, Németh Attila...
2015. aug. 20. 13:28
4/10 anonim válasza:
En is nagy rajongója vagyok nalam a best Szabo P szilveszter, Janza Kata, Dolhai Attila..mindenki tiszteletre meltones ügyes tudnam irni az egesz társulatot de nalam ez a trió viszi a pálmát :) voltam a szinhazba miss Saigon es Elisabeth előadáson a többit csak felvetelen lattam de tervezem a további előadásokat :)
2015. szept. 10. 20:06
5/10 anonim válasza:
Sajnos eddig csak egyszer voltam, de az is meghatározó volt :)
Szabó P. Szilvesztert imádom, meg Janza Katát :)
2015. szept. 17. 07:27
6/10 anonim válasza:
Sajnos csak párszor voltam még (MÉG!!!) de bárcsak ott tölthetném az összes napomat:D Mindent megnézek TVben és neten ami velük kapcsolatos, oda vagyok az EGÉSZ társulatért, már pici korom óta kedvelem őket. A legeslegnagyobb kedvencem Kerényi Miklós Máté<33333 16/L
2015. nov. 1. 17:54
7/10 anonim válasza:
Nem kérdés hogy voltam-e már.Kedvenc színházam.Sok kedvencem van,de az első helyen Dolhai Attila és Vágó Zsuzsi áll. 2.helyen pedig Szabó P. Szilveszter,Janza Kata és MÁZS
2016. jan. 20. 20:26
8/10 anonim válasza:
Imádom az Operettszínházat!
Kedvenceim:
Fiúk:
Veréb Tamás
Barkóczy Sándor
Kerényi Miklós Máté
Gömöri András Máté
Dolhai Attila
Szabó P. Szilveszter
Horváth Dániel
Lányok:
Vágó Zsuzsi
Vágó Bernadett
Jenes Kitti
Simon Panna
Peller Anna
Janza Kata
2016. jan. 31. 14:32
9/10 anonim válasza:
Nekem eggyértelműen Szabó P. Szilveszter a kedvencem :D <3
De nagyon szeretem még Dolhai Attilát,MÁZS-t,Veréb Tomit,Vágó Zsuzsit...stb :D
2017. aug. 6. 15:46
10/10 anonim válasza:
Szabó P Szilveszter, és Nádasi Veronika a kedvenceim :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!