Hogy tudnám megtanulni ezt a bazi gyors gitárszólót (iron maiden - the wicker man)?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=IBK2C3tFc30
talán ez a videó a legjobb
00:29-tól következő résszel bajlódom, már 2 hete fél-egy órákat gyakorlom
és 3 éve gitározok, hogyan tovább?
2010. júl. 5. 12:27
1/8 anonim válasza:
Gyakorolj skálázni, hidd el nem öt perc de ha minden nap leülsz és gyakorolsz, egy idő után egyre gyorsabba és gyorsabban fog menni.
Máshogy nem lehet ,csak gyakorlással, mi nem megy?
2/8 A kérdező kommentje:
hát a 00:29-00:34 ig tartó rész ,próbálom lendületből gyakorolni ,de úgy meg nem megy ,sokszor elakadok,
nah jó gyakorlást magamnak:D
2010. júl. 5. 12:40
3/8 anonim válasza:
jha skálázást nem árt, meg szedd le guitar prora és ott lelassítod plusz látod h kell:D
4/8 A kérdező kommentje:
ezt a skálázást hogy értitek???
2010. júl. 5. 13:51
5/8 Daweee000 válasza:
Elúször tanuld meg lassan tökéletesen játszani, zenét lassítani jó a guitar pro ill a transcribe, előbbi kottát "olvas" utóbbi a konkrét mp3-at lassítja, és ha kisebb sebességen jól megy, lassacskán gyorsítsd, játssz rá a zenére, és ha sokat gyakorolsz előbb utóbb menni fog.
6/8 anonim válasza:
Bocsánat, tudom nem a kérdéshez tartozik, de elmondaná nekem valaki, hogy mi az a skálázás?
7/8 A kérdező kommentje:
ezt kérdezem én is?? ,van a CDEFGAHC és így tovább de ,mit skálázzak ,nem hiszem hogy erregodolnak???
2010. júl. 7. 09:35
8/8 anonim válasza:
Keresd meg youtube-on a "Gitársuli Alapi Istvánnal" című videókat ott mutat pár skálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!