Csak szerintem nagyon fárasztó a Balázsék című műsor a Rádió 1-en?
Figyelt kérdés
Amióta megszűnt a Music FM, az irodában sajnos Balázsékra kapcsolnak.
Az Önindító is fárasztó volt, de ez a Balázsék vmi szörnyű: mintha idétlen tinisrácok ökörködnének.
2019. ápr. 16. 08:35
1/5 anonim válasza:
pont olyan a műsor színvonala ami az átlag hallgató elvár. egy nagy szar a béka segge alatt. pont mint az átlag hallgató. mit vársz? Egybites józsiknak szól a műsor.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez értem, csak mégis annyira népszerűek. Más régebb rádióműsorok azért sokkal jobbak voltak.
2019. ápr. 16. 10:00
3/5 anonim válasza:
Az első válaszadó mindent leírt!
Szerintem tekerd el a rádiót, ha nem hajlandók akkor vigyél be egy másikat és kapcsolj arra amit szeretnél. :-)
4/5 A kérdező kommentje:
*Régebben más rádióműsorok
Sajnos nem tekerhetem el, és nem tudok helyette mást.
2019. ápr. 16. 10:04
5/5 anonim válasza:
Minden ilyen jópofáskodó reggeli heherészést fárasztónak tartok, el sem tudom képzelni miért ilyen népszerűek. Egy egy elbüfögésüket kinyilatkoztatásnak tartanak, és még hozzám is eljut, pedig sosem hallgattam őket. Sokszor hivatkozási alap, hogy a balázsék "aszmontákhogy".
Évekkel ezelőtt hallgattam a petőfin a talpra magyart, de már az sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!