Létezik normális rádióműsor délelőtt?
Munkahelyen mindig bekapcsolnak vmit.
Eddig a Music FM ment, ami tűrhető volt 10-ig. Most a Retro-t kapcsolják be, de nekem elviselhetetlen az az idétlen műsorvezető meg az a sótlan, unalmas nő, nem beszélve az okádék zenékről (Demjén, Omega stb.)
Jó, nyilván nem várok értelmes metal zenét, de keresek vmit, ami kevésbe idegesítő, és nem csak ezeréves zenék mennek vagy az aktuális trendi popslágerek.
Ha van beszélgetős műsor, az is oké, csak idétlenkedés legyen, vagy ne kormánypropagandát nyomjon.
Vicces, hogy a Music FM megfelelt az elvárásaidnak, de a Retro rádió Omega, Elvis Presley, Lynyrd Skynyrd stb kínálata szerinted okádék :D
A Music FM beszélgetős műsoráról meg ne is beszélgessünk....
# 3/3
nem válaszoltál a kérdésre, az meg, hogy a mi véleményed arról, hogy utálom Omegát, Demjént + hasonló előadókat, pont nem érdekel.
amúgy se azt írtam, h megfelelt az elvárásaimnak, hanem hogy tűrhető volt 10-ig, amíg az Önindító ment. és igen, nem vagyok oda Bochkorért, de még mindig jobb, mint a Retro reggeli műsora dögunalmas idétlen műsorvezetőkkel.
zeneileg meg fosch volt a music fm, de nem érdekelt, mert 10kor átnyomták más adóra, addig meg max 5 számot adtak le.
# 2/3
nem szeretem Balázst, ez kilőve.
A Sláger FM-mel teszek egy próbát, aztán ha jó, akkor megpróbálom rábeszélni őket.
# 1/3
Nem használhatok fülhallgatót munkahelyen, otthon én spotifyt és youtubeot használok.
R.I.P. Radio Café 98.6
Mióta megszűnt,azóta nem hallgatok rádiót.
Nincsenek már hallgatható rádióadók Magyarországon. Ami jó volt, pl. Rádió Café, Rock Fm, az sorra megszűnt. Soha ilyen siralmas helyzet nem volt még ezen a téren. Még Romániában is különb a kínálat.
Egyébkén az Internet fénykorában nem kéne már rászorulnunk a rádiózásra. Igaz, már a tévézésre sem. Szerintem a médiának ezt a 2 területét 10-20 éven belül teljesen kiszorítja a Net.
Szóval zenehallgatásra ott vannak az online rádiók ill. a Youtube, meg le lehet tölteni csomó zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!