Hogyan felejtsek el gitározni?
Figyelt kérdés
Megtanultam az évek során gitározni, tudok kottát írni, olvasni. Skála gyakorlatokat, szólókat, standardeket tanultam ezzerrel.
Mit tanácsoltok, hogyan tudnám elfelejteni az egészet. Érdekelnének a tapasztalatok.
2019. ápr. 10. 12:12
1/7 anonim válasza:
Ha büszke vagy, hogy tudod akkor miért akarod elfelejteni? Ha megis utáltad tedd le a hangszert nem kell elfelejteni.
Ettől független 8 evet gitároztam most már nem. 2 év alatt úgy elfelejtettem, semmire se emlékszem. Pedig szívesen újra elkezdeném.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan sok itt a "Hogyan tanuljak meg gitározni?" kérdés. Gondoltam legyen egy ilyen kérdés is.
2019. ápr. 10. 12:45
4/7 anonim válasza:
Ez olyan humoros volt, hogy megtapsoltalak.
6/7 anonim válasza:
Írni nem akarsz véletlenül elfelejteni?
7/7 A kérdező kommentje:
#6 ez jó volt :DD
2019. ápr. 12. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!