Ki segít nekem megtalálni ezt a zenét?
A dallamára emlékszem csak, meg a jellengzetes klippjére, amiben lányok táncoltak. Jellegzetes mozdulatsoruk volt, hogy a két kezüket maguk elé tették, mindkét tenyerük lefelé nézett és egyik kéz a másik felett volt és 2x ritmusra oda-vissza mozgatták, majd a másik kéz került alulra és azt is 2x úgy mozgatták. Aztán az egyik kéz a magasban behajlítva, a másik mélyben behajlítva (mint indiánszögdelésnél) és ezt is ritmusra 2x húzogatták oda-vissza (mint tesin nyújtáskor) és utána a másik kar ment a mélybe és ismét ez a ritmikus "nyújtás" volt.
Na ha valaki ez alapján megmondja, zőld pacsi megy érte :D
Egyébként a 2000-es évek elejéről (talán 2004-2005 körül láttam, de maga a zene lehet régebbi) maradt meg ez a szám, fogalmam sincs miről szól, vagy 4-5 éves lehettem, de ez a koreográfia nagyon megmaradt és most eszembe jutott.
Valami miatt most így felidézve a "suga" vagy "buga" szavak jutnak eszembe és van benne ilyen "ah" is. Nyílván angol nyelvű zene.
Valami kívánságműsorban láttam (nyíregyházi tv), ami vasárnap esténként ment, de sajnos erre a műsornévre sem találtam rá.
Jaja, Las Ketchup - Asereje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!