Egy zenét szeretnék megtalálni, kérhetek segítséget?
Figyelt kérdés
I want you know.....i miss you, miss you, illetve volt egy sor aminek a végén emlékszem két szó ra ami egymást után jött. "Safety, Safety" a zene maga elektronikus volt és többnyire egy srác énekelt benne talán középmagas hangon.Általában az ilyen üzleteknek saját és egyáltalán nem híresebb zenéik vannak és szerintem pont ezért nem találom.2018. márc. 4. 19:31
1/5 anonim válasza:
Clean Bandit - I Miss You feat. Julia Michaels
Hirtelen nekem ez ugrott be a szöveg alapján
2/5 TR75 válasza:
Nekem meg a Bastille - Good Grief:
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az :(
2018. márc. 5. 12:31
4/5 A kérdező kommentje:
közben megint hallottam és elkaptam a fő szálból több részt is ami valahogy úgy hangzott hogy I want you know i do anything for you yet ask me too....
2018. márc. 10. 22:49
5/5 anonim válasza:
én egy ilyet találtam:
Finch - Letters To You
https://www.youtube.com/watch?v=7ICObEdRM1Y
van benne ilyen sor:
I want you to know that I miss you I miss you so
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!