Magyarországon komolyan Andrea Bocelli a legnépszerűbb külfödi előadó?
A fiatalok körében kizárt, hogy ő legyen.
Náluk inkább Lady Gaga, Cardi B és társaik
Csak azért mert neki van a legtöbb (magyar) platinája, holtversenyben néhányakkal...
És ebbe beletartozik az online eladás és streaming is.
Mielőtt valaki írná, hogy az albumokat ma már csak öregek veszik.
És most egymás után 2 koncertet is ad majd itt, amire már minden jegy elkelt... Legalábbis az elsőre.
Én is meglepődtem.
De az is lehet, hogy hibás az oldal amit néztem...
Ezért is kérdeztem, hogy mennyire tartjátok elképzelhetőnek.
Az, hogy minden jegy elkelt nem jelent semmit - az online jegyfelületeken megveszik a jegyüzérek bot-jai és utána felárért próbálnak rajtuk túladni, ami vagy sikerül vagy nem. Teljesen jellemző ma már, hogy olyan koncerteken is félig üres a csarnok, amire elvileg az első órában elkelt minden jegy.
De igen, ettől függetlenül Bocelli rendkívül népszerű tenor hazánkban úgy, mint világszerte. Itthon - főleg operás és színházi körökben - rendkívül nagyra becsüli úgy az idősebb korosztály, mint a fiatalok. Az, hogy nem ő szól éjjel-nappal a rádióból még nem jelenti azt, hogy a zenekedvelők ne rajonganának érte, csak javasolni tudom, hogy egy koncertét egyszer mindenki hallgassa meg (s erre a mostani kifejezetten jó alkalom, mert most van a csúcson).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!