Nektek erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
19 éves fiú létemre imádom a KFT együttes számait. Barátaimnak nem igazán tetszik az sem, hogy inkább régi zenéket szeretek (pl. Madonna a 90-es évek előtti korszaka, Tina Turner, Cher, Talk Talk, Alice Cooper, Szulák Andrea etc.)2018. márc. 26. 18:16
2/5 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy mindenki azt hallgat, amit akar. Én is sokszor megkapom, hogy huszonéves nőként ciki operettdalokat hallgatni, mert azt csak az öregek szeretik, de nem igazán érdekel. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha van még vélemény, jöhet!
Az operettel nem tudom, mi a bajuk. Én is kedvelem.
2018. márc. 26. 19:24
4/5 anonim válasza:
Hát valóban kevesek hallgatnak ilyeneket fiúként, de nem baj. Én is szeretem a régi zenéket, ég régebbieket is, de inkább rockot. Szulák Andreáról nem tudok nyilatkozni, Madonnát nem szeretem, de végül is mindegy, az ízlésedhez ragaszkodj,és kész. Én Bon Jovit hallgatok 12 éves korom óta.
5/5 Springrift válasza:
Ezzel semmi baj, én 13 éves korom óta Metallicát és Iron Maiden-t hallgatok, sajnos úgy tűnik mostanaban nincsenek jó számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!