Pápai Józsi ha már évről évre lejárathatja az országot mert valamiért ő nyeri mindig a dalt (ami gyenge) legalább angolul miért nem tanul meg? Ciki az oldalán olvasni hogy nem beszélni angolt.
Ez lehet, kicsit szemét dolog, de nekem megfordult az is a fejemben, hogy köze lehet ehhez a migránsos témának.
Tehát, hogy az európai únióban minket migráns ellenesnek titulálnak, erre egy roma származású úriemberrel képviseltetjük az országunkat, ezzel kompenzálva ezt az állítást.
Egyébként nekem ettől függetlenül tetszik a dala és jól is adja elő, szóval nem értem mi vele a baj
Joci dala egyáltalán nem rossz, a hangjával sincs semmi probléma, viszont magával a körítéssel szerintem vannak gondok. Akármennyire is érzelmes a dala, én abszolút nem érzem őszintének. Számomra kicsit olyan az egész produkció, mintha innen-onnan összeszedegették volna a már jól bevált módszereket, csak hogy biztosan nyerjenek. Örs tavaly az édesapjáról énekelt, és mezítláb állt a színpadra, érdekes módon most Pápai Joci is elhagyta valahol a cipőjét, és az apukájáról dalolt. Ne mondja nekem senki, hogy ez véletlen műve.
Az, hogy nem tud angolul, nem a legjobb dolog, de a szám megítélése Európa részéről ettől nem lesz több, vagy kevesebb, szóval ez igazából nem sok vizet zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!