Milyen hangszerrel érdemes utcazenélni?
Sziasztok!
Jön a következő félév, jön a jó idő és szeretnék kicsit utcazenélni. Gitárom van, de szerintem az nem a legalkalmasabb hangszer, elnyelné a hangját az utcazaj, erősítőt pedig nem szívesen vinnék ki.
Úgyhogy gondoltam beruházok egy hangszerre, de valami olyat szeretnék, ami A) kis helyen elfér, B) nagy hangja van, hogy felfigyeljenek rá az emberek C) amatőrök számára is könnyen elérhető vele a sikerélmény.
Nem baj, ha nem túl ismert, egzotikus is lehet. :D
Van valami ötletetek?
Mojjo!
Nem hiszti és nem puffogás részemről./nem szokásom megsértődni, ha valakinek más a véleménye/
A Kérdező parallel futtat egy másik kérdést itt a gyakori.hu-n és ott említette a Bazilika előtti zenélést.
/lehet, hogy most tiltakozni fog, de ha elolvasod, Te is észre veszed, ugyan azok a gondolatok, ugyan az a szóhasználat/
Szóval nem saját kútfőből, hanem a Kérdező szavai alapján nyilvánítottam véleményt.
Mojjo!
Minden tisztelem a Tiéd, ahogy a zenei kérdéseknél elmagyarázod, felvilágosítod tájékozatlanokat.
Viszont ezt a legutóbbi megnyilvánulásodat nem értem.
Ő kérdezett, és én ajánlottam a szaxofont.
Te azt írtad, ezen a nyáron lehetetlen.
Mondom akkor majd jövőre.
Erre Ő: "teljesen lehetetlen"
Szóval adtam egy tippet, biztattam, és most én vagyok a negatív?
Jah' és nem tudod ki volt az, aki első válaszolóként az utcazenészek plöttyedt paradicsommal való dobálását helyezte kilátásba? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!