Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehetek DJ?

Hogyan lehetek DJ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon tetszik más DJ-k munkássága és én is szeretnék elkezdeni, csak az a baj, hogy nem tudom hogy is kezdjem el... Mit tanácsoltok, hogy kezdhetném el? Válaszokat előre is köszönöm! 😃

2019. febr. 6. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Telepítsd az Fl Studio nevű cuccot
2019. febr. 7. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a VirtualDJ progival kezdtem. A home verziója ingyenes és annyi korlátozása van, hogy nem lehet komplex hangcuccra ráhangolni és élő rádiót adni vele. Egy USB-s füles vagy hangkártya kell amihez a fülest csatlakoztatod, a hangszóró meg mehet az alaplapira, vagy ha az alaplapid kvadrofon vagy 5.1-es, akkor a hangszórót az első (front), a fülest a hátsó (rear) kimenetre kell kötni. Így megismerkedhetsz a DJzés alapjaival és magadnak otthon mixelhetsz mp3 és flac zenékből, mielőtt pénzt áldoznál komolyabb, igazi cuccokra.
2019. febr. 7. 10:41
 3/5 anonim válasza:

Néz sok youtube videót és szerez be valami hitvány kontrollert. Ha tetszik akkor érdemes elmenni olyan helyre ahol valóban tudsz normálisan fejlődni.

Ahol profi cuccok vannak: dj pult hangrendszer és persze oktató.

Én a Minimal Art Family-hez járok gyakorolni a vezető oktat is. Baromi jól magyaráz a srác és keni vágja a dolgokat. És nem mellesleg árban is elég baráti

Keres rájuk a Facebook-on.

2019. máj. 24. 21:38
 4/5 anonim válasza:

Vegyél 2 lemezjátszót meg egy keverőt. Kezdd el a lemezeket gyűjteni és gyakorolni mixelni, stb. Csinálj sok jó mixet, tett fel a netre, reklámozd.

Ha már elég jó vagy, kezdj el lehetőségeket keresni. Ha egyedül vagy, nehéz. Ha van több dj barátod egész éjszakás programmal tudsz megkeresni szórakozóhelyet. Olyat keress ahol felvállalnák az általad játszott stílust. Ha van pénzed, komplett rendezvényt tudsz szervezni helyekre akár külföldi névvel. Ez már promoterkedés is részben, de sokan csinálják így.

Ez a régi iskola. Nem tudom, hogy az ilyen laptopos, CD-s slágerdiszkós világban hogy van ez napjainkban.

Szerintem ez a djsulizás csak lehúzás. Mixelni otthon is simán megtanulsz. Ha figyelsz más djket, tudsz trükköket ellesni. Akkor megérné, ha azt mondják, hogy szerződést kötnek veled utána, játszhatsz a rendezvényeiken és valahogy megállapodtok az anyagiakban. De ilyen szerintem nincs.

2019. jún. 17. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne akarj az lenni, mert az ciki.
2020. dec. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!