Hogyan lehetek DJ?
Néz sok youtube videót és szerez be valami hitvány kontrollert. Ha tetszik akkor érdemes elmenni olyan helyre ahol valóban tudsz normálisan fejlődni.
Ahol profi cuccok vannak: dj pult hangrendszer és persze oktató.
Én a Minimal Art Family-hez járok gyakorolni a vezető oktat is. Baromi jól magyaráz a srác és keni vágja a dolgokat. És nem mellesleg árban is elég baráti
Keres rájuk a Facebook-on.
Vegyél 2 lemezjátszót meg egy keverőt. Kezdd el a lemezeket gyűjteni és gyakorolni mixelni, stb. Csinálj sok jó mixet, tett fel a netre, reklámozd.
Ha már elég jó vagy, kezdj el lehetőségeket keresni. Ha egyedül vagy, nehéz. Ha van több dj barátod egész éjszakás programmal tudsz megkeresni szórakozóhelyet. Olyat keress ahol felvállalnák az általad játszott stílust. Ha van pénzed, komplett rendezvényt tudsz szervezni helyekre akár külföldi névvel. Ez már promoterkedés is részben, de sokan csinálják így.
Ez a régi iskola. Nem tudom, hogy az ilyen laptopos, CD-s slágerdiszkós világban hogy van ez napjainkban.
Szerintem ez a djsulizás csak lehúzás. Mixelni otthon is simán megtanulsz. Ha figyelsz más djket, tudsz trükköket ellesni. Akkor megérné, ha azt mondják, hogy szerződést kötnek veled utána, játszhatsz a rendezvényeiken és valahogy megállapodtok az anyagiakban. De ilyen szerintem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!