Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit hoz ki belőled ez a zene?

Mit hoz ki belőled ez a zene?

Figyelt kérdés

Ha van kedved rászánni 10 percet, akár úgy, hogy csukott szemmel, mintegy meditatív állapotban, semmire sem gondolva végighallgatod.

Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen érzelmet vált ki belőled? Változtat-e az alaphangulatodon? Vizuálisan mi jelenik meg, mit társítasz hozzá? Kihoz-e bármi furcsa érzést?

https://www.youtube.com/watch?v=5KKegAWHdjs

2019. febr. 5. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első 20 másodper után frusztál, 1 perc után már idegesít. Bocs, nem tudtam végig hallgatni.

Ízlések és pofonok.

2019. febr. 5. 20:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj, nincs rossz válasz. Mindenkinél más. ;)
2019. febr. 5. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam végighallgatni, de ha csak hasonlót hallok bárhol, azt is képtelen vagyok elviselni, úgyhogy nem konkrétan ez, hanem az egész stílus irritál.
2019. febr. 5. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:

úristen, ember, háromszor kattintottam a linkre, mert nem hittem el, hogy ezzel a zenével itt találkozom.. :D

imádom, ez az egyik kedvenc trance zeném, konkrétan ez volt az a zene ami miatt elkezdtem trance-et hallgatni :D meghallom és libabőrös leszek :) nehéz ezt szavakba önteni, hogy milyen érzés valójában.. ha becsukom a szemem, olyan könnyű lesz minden, mintha lebegnék, és 6:40 körül elkezd kiteljesedni, mintha kirepülnék a semmibe és egyszerre onnantól már semmi nem számít, nincs holnap, nincs tegnap, csak most van. Ezért is imádom ezt a számot, teljesen kikapcsol. :)

2019. febr. 6. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

te is leírhatod esetleg, hogy belőled mit hoz ki ;)

2019. febr. 6. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók! Nagyon köszönöm a válaszokat. Akiket irritál, vagy meg sem bírja hallgatni, azokét is.

Ahogy mondtam, nincs jó vagy rossz válasz, hanem ahány ember, annyiféle személyiség.

Mindazonáltal nagyon örültem a pozitív és lelkes válasznak is.

Hogy belőlem mit hoz ki? Nekem egy letisztult, szinte üres térérzetet, illetve azt az érzelmet, amit maga a minimalizmus is kivált belőlem. Egy ilyen futurisztikus, letisztult, dísztelen vagy csak minimális díszítettségű világot, ahol az ember fölé nem magasodnak a tárgyak, hanem az emberé a főszerep.

Egyfelől.

Másfelől pedig kb ugyanannyira űrszerű feelinget at, mégha totál más is a hangzása, mint a Tony Igy: Astronomia. Pedig az nagyon más, de nekem kb ugyanazokat az érzelmi nyomógombokat nyomkodja.

https://www.youtube.com/watch?v=O28imld5VRc

Illetve nagyon visszahozza a Push Universal Nation-je a 90-es évek számomra igen kellemes hangulatát. Nekem az volt a fénykorom.

2019. febr. 6. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!