Mit hoz ki belőled ez a zene?
Ha van kedved rászánni 10 percet, akár úgy, hogy csukott szemmel, mintegy meditatív állapotban, semmire sem gondolva végighallgatod.
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen érzelmet vált ki belőled? Változtat-e az alaphangulatodon? Vizuálisan mi jelenik meg, mit társítasz hozzá? Kihoz-e bármi furcsa érzést?
https://www.youtube.com/watch?v=5KKegAWHdjs
Az első 20 másodper után frusztál, 1 perc után már idegesít. Bocs, nem tudtam végig hallgatni.
Ízlések és pofonok.
úristen, ember, háromszor kattintottam a linkre, mert nem hittem el, hogy ezzel a zenével itt találkozom.. :D
imádom, ez az egyik kedvenc trance zeném, konkrétan ez volt az a zene ami miatt elkezdtem trance-et hallgatni :D meghallom és libabőrös leszek :) nehéz ezt szavakba önteni, hogy milyen érzés valójában.. ha becsukom a szemem, olyan könnyű lesz minden, mintha lebegnék, és 6:40 körül elkezd kiteljesedni, mintha kirepülnék a semmibe és egyszerre onnantól már semmi nem számít, nincs holnap, nincs tegnap, csak most van. Ezért is imádom ezt a számot, teljesen kikapcsol. :)
(előző vagyok)
te is leírhatod esetleg, hogy belőled mit hoz ki ;)
Kedves Válaszolók! Nagyon köszönöm a válaszokat. Akiket irritál, vagy meg sem bírja hallgatni, azokét is.
Ahogy mondtam, nincs jó vagy rossz válasz, hanem ahány ember, annyiféle személyiség.
Mindazonáltal nagyon örültem a pozitív és lelkes válasznak is.
Hogy belőlem mit hoz ki? Nekem egy letisztult, szinte üres térérzetet, illetve azt az érzelmet, amit maga a minimalizmus is kivált belőlem. Egy ilyen futurisztikus, letisztult, dísztelen vagy csak minimális díszítettségű világot, ahol az ember fölé nem magasodnak a tárgyak, hanem az emberé a főszerep.
Egyfelől.
Másfelől pedig kb ugyanannyira űrszerű feelinget at, mégha totál más is a hangzása, mint a Tony Igy: Astronomia. Pedig az nagyon más, de nekem kb ugyanazokat az érzelmi nyomógombokat nyomkodja.
https://www.youtube.com/watch?v=O28imld5VRc
Illetve nagyon visszahozza a Push Universal Nation-je a 90-es évek számomra igen kellemes hangulatát. Nekem az volt a fénykorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!