Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok linkelni/ ajánlani...

Tudnátok linkelni/ ajánlani zenéket?

Figyelt kérdés

Ha van egy kis kedvetek, elküldhetitek a kedvenc számaitokat, szívesen belehallgatok, jelenleg rock hangulatom van (mindenevő vagyok), és minden zenét unok a telefonomon. Metál, rock, alter... Amihez kedvetek van, de mást is lehet nyugodtan, kivéve nagyon popot, mulatóst... Jó gitárszólók, vagy jó szöveg lehet benne.

Épp a three days grace outsider albumra vagyok rákattanva, ha hasonlót tudtok, jöhet. Vagy japán zenét. (Bár valószínűleg ismerni fogom a bandákat, de mindig van új a nap alatt :D). Előre is köszi, ha valaki megszán.

2019. febr. 5. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van bizony! :)
2019. febr. 7. 05:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Progresszív metál :

Ayreon-The Source album

[link]

Ayreon-The Theory of Everything album

[link]

Seventh Wonder

[link]

[link]

[link]

[link]

Szimfonikus metál :

Epica

[link]

[link]

Kamelot

[link]

[link]

[link]

Nightwish

[link]

[link]

Visions of Atlantis

[link]

2019. febr. 7. 16:33
 14/17 A kérdező kommentje:

Nagyon adjátok. A 3as 4es jó nosztalgia volt, köszi érte.

5. Igen megkaptam, igazad van, a zajzene nem az én világom. Japán zenéből minden tiszteletem a Visual kei, és Jrock műfajé :) Viszont érdekeseket küldtél, na, ezeket tényleg nem hallottam még, de érdemes volt belehallgatnom.

Mint ahogy mindbe, mert találtam jókat. Köszi, és nyugodtan dobjon mindenki még ide zenéket, mert úgyis össze vagyok nőve a fülesemmel.

2019. febr. 8. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Skillet: én szinte minden számukat szeretem

Nightwish: szintén, legfőképp a legutóbbi albumukat

Arch Enemy: Will to Power album

fav: The Eagle Flies Alone

The World is Yours

Icon For Hire: Demons

Theory of a Deadman: Out of my head

Jelenleg ez a "szűk" kedvenc listám :)

2019. febr. 8. 18:06
 16/17 anonim válasza:
Shawn Mendes! Hamar rá lehet szokni a popra, akármilyen is a stílusod, ne ítélj előre, hallgasd meg pár számát. :D
2019. febr. 9. 13:22
 17/17 A kérdező kommentje:
16. Hallgatok popot is, csak most rock kedvem van :D De köszi.
2019. febr. 9. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!