Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Foglaljak új jegyet?

Foglaljak új jegyet?

Figyelt kérdés
Sziasztok,egy kicsit hoszzú lesz,elnézést.Szóval,ma szerettem volna koncert jegyet foglalni Németotszágba,ami meg is történt.Megkaptam az IBAN,a Bic kódot a számla tulajdonosának nevét stb.,de csak a jegyfoglaló oldalon jött fel egy ablakban,ès azt irták várjak a megerősítő emailre,ami néhány percbe telhet.Na a probléma az hogy ez volt du. egykor és még mindig nem kaptam meg az emailt.Igazából ugyan azokat írják le amiket az oldalon megkapott üzenetben is (tudom,mert már rendeltem az oldalról),mégis zavar hogy nem kaptam meg.Az oldalnak már írtam hogy egyáltalán elment e a foglalásom,de péntek van valószínűleg hétfőig nem kapok választ.Másik jegyet foglalhatok ilyen esetben,ráadásul másik országba?Ha esetleg ez mégis rendben lesz,akkor ugye a másikra nem volna szükségem,de nem tudom hogy müködik ez,lehet valami problémám ha lefoglaltam de nem utalok pénzt,vagy csak simán ott marad náluk?Sajnos a hétfői választ nincs időm megvárni,félek hogy elfogy a maradék jegy.Előre is köszönöm annak aki válaszol.

2019. jan. 25. 18:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!