Z$almalé kérdése:
Miért van ekkora utálat a kpop fanok/bandák körül?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársamnak elküldet egy zenét a BTS től és már egyből azzal inditott, hogy ő ezt nem fogja meghallgatni mert a kpop szar. Kérdeztem tőle hogy hallott e már életében kpopot és azt mindt ahogy nem.ekkor merült fel bennem a kérdés, hogy akkor honnan tudja hogy nem szereti őket? Talán a BTS nem is jön be nekivan még egy csomó banda.. Meg még az is egy érdekes dolog, hogy ha bárki szóba hozza hogy szereti a kpopot akkor mindenki úgy kezeli mint egy szellemi fogyatékost. Miért ilyen zárkózott és előítéletes mindenki ebbrn a témában?2019. jan. 13. 13:53
12/13 anonim 

válasza:

ha figyeltél volna arra amit irtam akkor nem írtál volna olyanokat amiket nem is állítottam! (már meg láttad hogy nekem nem tetszik + bts szvakat egyből be kapcsolt az automatikus kivégzés mod :D) egy szóval sem írtam azt hogy semmi hangjuk nincs hanem nem a legjobbak az ének terén + azt sem mondtam hogy utálom őket csak annyit hogy nem szeretem őket! és mint írtam a tánc az kegyetlen jó! és nyilván ha nem lennének tehetségesek akkor nem lett volna világ turnéjuk!
és azt sem mondtam hogy az exo jobb lenne hanem azt mondtam hogy ugyan olyan jók!
utoljára le írom én csak annyit mondtam hogy nem a legjobbak ének terén mivel a kpop nem az éneket helyezi elsőbbségbe hanem a táncot és a vizuált
13/13 anonim 

válasza:

de ha kötekedni akarnék akkor hozzá tenném azt is hogy végy pár magyar olvasás + szövegértelmezés órát :D mert olyan vagy mint egy feketelyuk! eltorzítod a valóságot :DDD (ne vedd magadra annyira...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!