Rockerek, van olyan zenekar amit ti szerettek, de mások utálják?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen például az Anti Fitnes Club.2017. nov. 30. 10:44
1/7 anonim válasza:
Persze mindenkinek van... én pl 80as évek óta bőrben járok, derékig ér a már ritkuló hajam, van jónéhány tetoválásom, főleg metált hallgatok, ha rendezvényen nagyon sokkolni akarok, akkor ott a patkány a vállamon, az utóbbi 10 évben leginkább már csak pozerkodunk haverokkal a motor mellett miközben alkoholmentes sört iszunk... és imádom Eminemet.
2/7 Higgany válasza:
Én az Uzipov-ot szeretem, amit a közvetlen környezetem nem annyira.
3/7 anonim válasza:
A régi Bonanza Banzai-ért kapom a megjegyzéseket. :D
4/7 anonim válasza:
Nagyon sok rocker és metalos utálja a mai metalcore,deathcore,post hardcore bandákat de ott van például a glam és a nu metal is,ezeket se bírják nagyon.
5/7 anonim válasza:
Igazából nu metálban van amit utálok, van amit nem... de a mai tömegirányzatokat már meg se tudom különböztetni... van jó zene, meg van szar :) így 40 felett már így gondolkodom :)
6/7 anonim válasza:
Engem ki akarnak vágni a házból, ha otthon Rammstein-t hallgatok :D Pedig az még messze nem a legdurvább zene szerintem
7/7 anonim válasza:
Hogy lehet a glam metalt nem szeretni? Nekem a Hooligans ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!