Milyen márkájú ukulelét ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni ukulelézni, de tanácstalan vagyok abban, hogy milyet kéne vegyek.
Max. 12-13 ezer forintot szánnék rá kezdésként. Köszönöm a segítséget! :)
2019. jan. 12. 10:03
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben ebayről rendelnék kmise márkájút. Én is onnan rendeltem az enyémet, később ukulelés facebook csoportokban láttam milyen sokan ajánlják, mert bár nem egy híres márka, de hangzásban felér a nevesebb 20-30 ezer forintos ukulelékkel.
Plusz azt hozzátenném, hogy én nagyon féltem, hogy szállítás közben megsérül, esetleg hosszú hónapokat kell várnom rá, de nagyon jól becsomagolják és bár lehet ez egyedi eset volt, de 13 nap alatt érkezett meg hozzám.
Nem írtad, hogy szopránt/koncert esetleg még nagyobbat szeretnél, de belinkelek párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!