Milyen ukulelét vegyek és hol?
Figyelt kérdés
Maximum 15 ezret szeretnék rászánni, kezdő vagyok, de alap szinten tudok gitározni. Szopránt szeretnék, és valamilyen különlegesebb kinézetűt (lány vagyok). De ha a kinézet a minőség rovására menne az árlimit miatt, akkor persze inkább a minőség a fontosabb. Ennyiből már lehetne egy játszható, nem műanyag darabot venni? Hol?2018. júl. 1. 18:45
1/1 anonim válasza:
Az ukulelékhez annyira nem értek de a muzikert ismerem és tudom hogy ott általában ha nem a legolcsóbbat választod akkor elég jó minőségűeket tudsz kifogni.
Egy elég olcsó nem rossz minőségű (bár nem különleges kinézetű) : [link]
És egy különleges kinézetű nem rossz faanyagú:
[link] (több színben megtalálható)
Innen tudsz szemezgetni vannak különleges festésűek is csak nézd meg a leírást meg a véleményeket mert nem egy műanyag van: [link]
Én a muzikert nagyon tudom neked ajánlani rengeteget rendeltem tőlük és csak egyszer csalódtam (akkor is azért mer nagyon olcsót és gagyit rendeltem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!