Az embereknek miért jönnek be annyira a rocksztárok?
Mert a mai fiatal zenészeknek közük sincs az igazi ZENÉHEZ. Elektromos szarra közepes vagy semmilyen hanggal ráénekelni valamit, azt mindenki tud. Régen nem az számított, hogy a 13éves kiscsajok elélvezzenek a 'zenész' kinézetétől. Régen a zene volt a fontos.
De pénz beszél, és erre van kereslet, ezt veszik. SP meg Justin Bieber meg ezek... jézusom. Szánalmas. Rakd már egymás mellé mondjuk Biebert meg pl. David Bowie-t... Bocs a hülye példáért, de azért látni, hogy hol a tehetség, és hol a szép pofi. Neked meg gratulálok, hogy azt akarod, hogy az emberek ezeket szeressék.. -.-"
Talán mert nekik van ízlésük?
Egyébként miért zavar ez téged?
Szerintem örüljünk, hogy ez tetszik a fiataloknak(is)! Miért, jobban örülnél espének, barbarának és a társainak? Mert, az miért jó nekünk? Neked lehet jó, de pl. az én fülemnek nem.... Félreértés ne essék, nem vagyok "rokkos", de jobban értékelem az olyan embert aki mondjuk Nirvanát (is) hallgat, mint ha csak ezeket a kis tünci sztárocskákat ismerné, és ettől olyan marha nagy embernek hinné magát...
És tessék elfogadni, hogy minden embernek más tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!