Miért ítélik el sokan a KPOP-ot és azokat akik szeretik?
Régen én sem szerettem, de egy honapja meghallgattam egy BTS számot és azóta szeretem( de nem vagyok őrült rajongó). Sokaktól hallottam már, hogy lenézik, és azt mondják hogy csak 10éves kislányok hallgatják (pedigamugy pont nem, én is idosebb vagyok sokkal).
Nem merem senkinek elmondania bff-emen kívül mert felek hogy kinevetnek esetleg gúnyolnak.
Miért van ez az előítélet?
És miben más a KPOP mint az angol nyelvű POP számok?(a nyelven kívül)
Nem vagyok egy ultra giga popfan, de ez nagyon jól sikerült
#33, ne legyél már ennyire agresszív, a dél-koreai hadsereget az ellenségemnek sem kívánnám.
Mert atom "meleges" , semmi férfias nincs benne.
Lehetne, de nincs.
A One Direction is férfiasabb náluk.
#35, vannak olyan fiúbandák, ahol a srácok kinézete egy kicsit nőies. Európai szemmel nézve tényleg sokkoló lehet, viszont ők nem melegekek. De nem minden bandában néznek ki így. Láttál kb. két videoklipet, ami alapján elítéled az egész dél-koreai popzenét. Én is így voltam vele régen. Aztán kicsit megismertem jobban a dolgokat. És mostmár a lányosabb fiúbandák sem zavarnak. :)
Nézd, ők pl. nem néznek ki lányosan:
De ők sem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!