Vajon miért szeretik olyan sokan a mai fiatalok közül is egyre többen az Edda Művek zenéjét?
Amúgy meg úgy általában is véve mi jó van a magyar zenékben én semmi értelmét nem látom.A legtöbb dalok szövege összefüggéstelen szavakból/mondatokból áll a külföldi zenék legalább érthetőek van mondani valójuk és ritmusosabbak.
De a magyaroknak nem is tudom nem kéne inkább a zeneipart űzni,főleg az ilyen Pataky féléknek akik még énekelni sem tudnak normálisan,ráadásul még nyálzenét is adnak elő.
Akkor azt mondjátok meg hogy pl ennek a számnak mi értelme van
Ráadásul egy ilyen előadótól aki így beszél a közönségével.
De ezt már valaki feltette itt egy kérdésben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__5649343-norm..
Az ilyen ember eleve senki a szememben.
Egyébként volt itt egy EDDÁS srác aki mindig Edda számokat linkelt be ha jól emlékszem ,de szerencsére sikerült elzavarnunk innen
Na jó, most bebizonyítottad legalább, hogy csak papíron vagy 24.
Mi a linkelt szám értelme? Szerintem még egy 3. osztályos is felfogná részleteiben, hogy ez a szám egy régi szerelemről szól... bár biztos Neked még nem volt ilyenben részed az értelem alapján, de bizony van az a se veled se nélküled érzés, ami szintén benn van a számban, meg még lehetne pár megközelítésből vizsgálni, de számodra ennek nem látom értelmét.
A végére pedig inkább a hozzád hasonlókat kéne messzire zavarna, tipikusan az a fajta vagy aki a Trabantot is lexarozza de közben egy biciklit nem lenne képes megtervezni és összerakni akkor mire fel pattog?
Én nagyon szeretem a durvább rockot is, mégis jó zenének tartom azt, amit az Edda megalkotott. Végy kezedbe pár könyvet, művelődj, szerezz tudást, mert így elég szar életed lesz.
A zenei ízlés relatív (guglizz rá a szóra), eleve leszarozni más zenei ízlését ostobaságra utal, én sem hörgöm az utcán, hogy metál, és végzek ki foggal kecskéket, és szarozom le ezt meg azt a zenei stílust, csakmert nekem nem tetszik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!