Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vajon miért szeretik olyan...

Vajon miért szeretik olyan sokan a mai fiatalok közül is egyre többen az Edda Művek zenéjét?

Figyelt kérdés

Amúgy meg úgy általában is véve mi jó van a magyar zenékben én semmi értelmét nem látom.A legtöbb dalok szövege összefüggéstelen szavakból/mondatokból áll a külföldi zenék legalább érthetőek van mondani valójuk és ritmusosabbak.

De a magyaroknak nem is tudom nem kéne inkább a zeneipart űzni,főleg az ilyen Pataky féléknek akik még énekelni sem tudnak normálisan,ráadásul még nyálzenét is adnak elő.

#magyar #Edda #nyálzene
2014. máj. 11. 23:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, hogy csak magyarok hallhatják a magyar zenét?

És hogy káromkodik az énekes, akkor nézd ezt meg!

Green Day 'I'm not fucking Justin Bieber you motherfuckers!' iHeart

Ez nem magyar... Káromkodik...mégis szereted?

Nyugi én imádom Billie-t, de ha neki szabad, akkor egy magyar énekesnek is szabad!!!!

2014. máj. 12. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Rábukkantak, és úgy gondolják, h jó:) És egyébként igazuk is van!!:)
2014. máj. 24. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha nem érted a szövegeket, az nem az Edda szégyene, mert én 16 éves létemre értem. Én is inkább keményebbeket szeretek, de szerintem igenis jók ezek is, igényesek és ennyi év után is hallgathatóak, nem olyan, ami két év múlva kimegy a divatból. És igen, AC/DC is jó, de nem mondhatom, hogy "jobb", mert annyira más a kettő, hogy nem lehet összehasonlítani, más a jó bennük.

Ja, és visszatérve a szövegre: sokszor pont z a bajom a szövegekkel, főleg a népszerű külföldiekkel, hogy egysíkú, túl egyszerű, stb. Elméletileg azért, hogy mindenki értse, hogy nagyobb rétegnek el lehessen adni. Nekem fontos a jó szöveg, így például a Quimbi néhány számát is szeretem, pedig nem feltétlenül az én stílusom. De a Most múlik pontosan pl. olyan szöveggel rendelkezik, hogy az ész megáll és kétszer visszafordul. Kell, hogy elgondolkoztasson egy szöveg, különben unalmas (számomra).

2015. máj. 26. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is irtózok a magyar zenéktől úgy általában (kivételek persze akadnak), így az Eddát szeretem. Tény, ami tény, hogy a Slamós albumaik voltak a legjobbak, később elég populáris irányba mozdultak el, ennek ellenére szívesen hallgatom az újabb dalaikat is. Semmi rossz nincs abban, ha a fiatalok szeretik őket. Inkább ők, mint az autotune-olt hangú mai "sztárok". Edda Művek rulez. 21/F. Az pedig, hogy Pataky a k..va anyjába küldött el valakit - hát, ez egyrészt őt minősíti, másrészt pedig sok rock/metal zenekar szokott káromkodni, koncerteken főleg, legyen az magyar vagy külföldi.
2019. dec. 20. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

2010: Egy énekes elkáromkodja magát.

2021: Egy énekesnő az egyik rajongó arcába vizelt a színpadon.

2021. dec. 11. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!