Vajon miért szeretik olyan sokan a mai fiatalok közül is egyre többen az Edda Művek zenéjét?
Amúgy meg úgy általában is véve mi jó van a magyar zenékben én semmi értelmét nem látom.A legtöbb dalok szövege összefüggéstelen szavakból/mondatokból áll a külföldi zenék legalább érthetőek van mondani valójuk és ritmusosabbak.
De a magyaroknak nem is tudom nem kéne inkább a zeneipart űzni,főleg az ilyen Pataky féléknek akik még énekelni sem tudnak normálisan,ráadásul még nyálzenét is adnak elő.
Az a baj, hogy csak magyarok hallhatják a magyar zenét?
És hogy káromkodik az énekes, akkor nézd ezt meg!
Green Day 'I'm not fucking Justin Bieber you motherfuckers!' iHeart
Ez nem magyar... Káromkodik...mégis szereted?
Nyugi én imádom Billie-t, de ha neki szabad, akkor egy magyar énekesnek is szabad!!!!
Ha nem érted a szövegeket, az nem az Edda szégyene, mert én 16 éves létemre értem. Én is inkább keményebbeket szeretek, de szerintem igenis jók ezek is, igényesek és ennyi év után is hallgathatóak, nem olyan, ami két év múlva kimegy a divatból. És igen, AC/DC is jó, de nem mondhatom, hogy "jobb", mert annyira más a kettő, hogy nem lehet összehasonlítani, más a jó bennük.
Ja, és visszatérve a szövegre: sokszor pont z a bajom a szövegekkel, főleg a népszerű külföldiekkel, hogy egysíkú, túl egyszerű, stb. Elméletileg azért, hogy mindenki értse, hogy nagyobb rétegnek el lehessen adni. Nekem fontos a jó szöveg, így például a Quimbi néhány számát is szeretem, pedig nem feltétlenül az én stílusom. De a Most múlik pontosan pl. olyan szöveggel rendelkezik, hogy az ész megáll és kétszer visszafordul. Kell, hogy elgondolkoztasson egy szöveg, különben unalmas (számomra).
2010: Egy énekes elkáromkodja magát.
2021: Egy énekesnő az egyik rajongó arcába vizelt a színpadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!