Mi ez az őrület a klipeknél, hogy 2018 valaki?
Figyelt kérdés
A komment szekcióban sokszor. De ha valaki figyeli a számokat (nézettség) mindig megy feljebb tehát IGEN vannak mások is akik hallgatják, anélkül hogy ki kéne írni kommentben tehát nem értem mert tök egyértelmű hogy mások is nézik/hallgatják. Valaki érti?2018. dec. 26. 12:03
1/4 anonim válasza:
Lájkvadászat. Valami hiányzik szegény gyerek életéből, és figyelemre, elismerésre vágyik. Ezért kiír egy olyan közhelyet, amire garantált hogy fog majd like-ot kapni, és a sok like = népszerűség, elismerés sokak szemében.
Hiszen ha kiírod hogy nézi-e valaki abban az évben, nyilván lesz aki nézi és még dob is neki egy like-ot. Az összes félkegyelmű gyűlik az ilyenre, ezért van az elsőzés is.
3/4 A kérdező kommentje:
Áh értem.. Szokásosan csak egy újabb formában mutatkozott meg, hogy mekkora frusztráció uralkodik a mai emberiségen. Mondjuk pont a youtuben keresni elfogadást elég beteg logika, ahova nem sok tökéletlenség kerül fel, pedig mindannyian tökéletlenek vagyunk, na mindegy... az én egyszerű emberi gondolkodásom már valószínű nem divat, pedig csak 24 vagyok még
2018. dec. 26. 13:11
4/4 anonim válasza:
Azért picit dícséri a zenét is, főleg ha sokadik évben jelentkezik be. A rálájkolók mennyisége pedig szintén a produkcióra megy inkább: mennyien kattannak rá továbbra is. Azért valljuk be, kevésbé közhelyes így, mint leírni, hogy jaj de jó ez még most is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!