Ki a jobb Miley vagy Selena?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 19:00
11/21 anonim válasza:
SELENA GYÖNYÖRŰ! - ennyi. Mileynak egész jó hangja van, de színésznek POCSÉK!, egy affektálós, tehetségtelen, mindent túljátszó ripacs. Selena valamivel jobb színész, és a dalaiban az ő hangja is egész jó - de ezt mindenki tudja, inkább a technikának köszönheti, Mileyval együtt. Mindketten felkapottak, leginkább a külsejük és eladhatóságuk miatt. Selenát szeretem jobban. Miért? Mert őt nem utálom. Miért? Mert gyönyörű. Csak ezért.
12/21 anonim válasza:
Egyikük zenéje sem tetszik, azonban:
Miley tehetségesm ez tény.
Az a hang nem semmi, és neki valójában olyan hangja van:
13/21 anonim válasza:
Mileynak jobb a hangja, Selena jobb színés + sokkal szebb!
14/21 anonim válasza:
sztem egyértelmű SELENA
Miley meg csak egy kis ribi
15/21 anonim válasza:
Ahogy itt elnézem sokkal több a Selena rajongó mint a Miley, és most még1-el több lett. Én is inkább Sel-re szavazok. Régen még bírtam mojlit, de most ezekkel a sorozatos botrányaival pfúúúú. Szerintem ő is olyan lett mint a legtöbb beképzelt magát mutogató ribanc celeb...
17/21 anonim válasza:
Selena egyértelmű <3
Miley úgy drogozik mint a vízfolyás
fuujj
Most egy ilyen emberre néz fel több millió gyerek
ez undorító
18/21 anonim válasza:
A kis 13 éves Szalonna fanok xDD
19/21 anonim válasza:
Előző vagyok.
Szerintem mindkettő egy pontpontpont. :)
20/21 anonim válasza:
Egyértelműen Selena főleg most hogy miley le vágata a hajáát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!