Michael Jacksonnak miért kellett ennyire elvonultan élnie?
"Elvis nem volt Vietnamban."
Nekem mindegy, de bevonult katonának. Félbe is tört a karrierje.
De a videókban valóban az láthattuk, hogy ezt csinálták az emberek. Lehet azért, mert annyira rákészült?
A hozzáállás (ill. a személyisége) döntötte el (talán). Ha nem zárkózik el a közönségétől, akkor nem rohamozzák így meg. Ha Michael Jackson az az ember lett volna, akivel minden nap összefutsz a közértben, akkor nem ugrasz a nyakába...
Csak hát a srácnak volt nyomora elég ahhoz, hogy ne engedje az embereket közel magához, hogy bezárkózzon. Gondolom én a távolságtartáshoz a bőrbetegsége is hozzájárult, (a szégyen).
A viselkedésére egyébként nagyon ráillene az Asperger, még ha úgy is gondolod, hogy semmi köze hozzá, ha feltesszük aspergeres volt, akkor nagyon is van köze hozzá, hogyne volna! Az asperger-kór is olyan, hogy vannak fokozatai, igazából a mai napig nincs jól definiálva, nem eldöntött hogy kvázi "honnan kezdődik". Egyes tüneteibe még akár én is beleillek! Nem ártana tisztázni, jól definiálni, mert van sok önjelölt, aki ebbe menekül s öndiagnózissal eldönti, hogy aspergeres, no most onnantól kezdve minden lelki nyomorára ezzel válaszol, ahelyett, hogy rendet tenne magában. Ezt csak zárójelesen...
Köszi a válaszodat, várok még másikakat is, ezért kiemeltem a kérdést.
"Az asperger-kór is olyan, hogy vannak fokozatai, igazából a mai napig nincs jól definiálva"
Igen, ezt nem tudom. Nem arról van szó, hogy nem akaromezt elfogadni, csak nem szeretem, ha pszichológiai hozzáértés nélkül az emberek a neten így "megpszichologizálnak" mindenkit. Ennél már csak az a jobb, amikor 200 éve halott írókkal kapcsolatban csinálják ugyanezt. De ha te pszichológus vagy, akkor visszavonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!