Michael Jacksonnak miért kellett ennyire elvonultan élnie?
Igen, de erre írtam ezt: "nem az egyetlen kizárólagos legendás zenész".
vagy hogy érted?
A személyiségenek ehhez mi köze? Nem volt autista, és ne használd az autistát a fura szinonimájaként, ne használj ilyen szavakat, amiket nem értesz.
Én úgy értem, hogy vannak más legendás zenészek, mégsem kell rejtőzködniük. De ezt kifejtettem.
"A személyiségenek ehhez mi köze? Nem volt autista, és ne használd az autistát a fura szinonimájaként, ne használj ilyen szavakat, amiket nem értesz.
Én úgy értem, hogy vannak más legendás zenészek, mégsem kell rejtőzködniük. De ezt kifejtettem."
Ugyan mi másnak lenne ehhez köze. Neki sem kellett rejtőzködnie. Sétálgathatott volna a városban mint Paul Mc de nem akart.
És az autizmusnak is vannak árnyalatai. Mondjuk akár az Asperger.
De az Aspergernek semmi köze ehhez szerintem. Az egy tök más dolog.
Igen, de tényleg megrohamozták az emberek. Vagy szerinted, ha csak simán kimegy az utcára, ugyanúgy lesz*rták volna? érdekes gondolat, lehet, hogy így volt.
"Igen, de tényleg megrohamozták az emberek. Vagy szerinted, ha csak simán kimegy az utcára, ugyanúgy lesz*rták volna? érdekes gondolat, lehet, hogy így volt."
Valószínűleg igen. Nyilván más amikor a stadion előtt össze gyűlik a csürhe. De egy hétköznapi helyzetben, meg mondjuk az adott város nem a leggettósabb részén semmi nem történt volna. Néhányan felismerik, odaszólnak a barátnőiknek, hogy nézdmáradzsekszon! aztán mennek tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!