Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Michael Jacksonnak miért...

Michael Jacksonnak miért kellett ennyire elvonultan élnie?

Figyelt kérdés
Láttam egyszer egy filmben, hogy kihajtott a birtokáról a kocsijával, és az emberek megrohamozták az utcát, az autóját. Meg hogy egyszer a barátai kibéreltek neki egy boltot, hogy nyugodtan bemehessen vásárolgatni egy közértbe, mint mindenki más. De ezt nem igazán értem. Tisztában vagyok vele, hogy mindenféle eladási rekordokat megdöntött, meg hogy nagyon híres volt, de azért - hiába mondják ezt a rajongók - nem az egyetlen kizárólagos legendás zenész. Pl. láttam egy képet Paul McCartneyról, még fiatalon, az első feleségével, még abszolút a hírnév csúcsán, amikor nézőként vesz részt egy koncerten, és a körülötte állók teljesen le se sz*rják. Mick Jagger, Freddie Mercury nem éltek azért így. Elvist még a hadsereg is behívta, elment a vietnámi háborúba, és ugyanúgy együtt aludt a többiekkel a laktanyán stb. Vannak színészlegendák is, pl. Jack Nicholson. De mindenki tesz rá, ha épp ott szalad melletted a plázson. Miért?
2018. dec. 8. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert legendát csinált magából.
2018. dec. 8. 16:41
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, de erre írtam ezt: "nem az egyetlen kizárólagos legendás zenész".

vagy hogy érted?

2018. dec. 8. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Te hogy érted?
2018. dec. 8. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Elég elcseszett személyisége volt. Lehet, hogy kicsit autista is volt.
2018. dec. 8. 19:37
 5/14 A kérdező kommentje:

A személyiségenek ehhez mi köze? Nem volt autista, és ne használd az autistát a fura szinonimájaként, ne használj ilyen szavakat, amiket nem értesz.

Én úgy értem, hogy vannak más legendás zenészek, mégsem kell rejtőzködniük. De ezt kifejtettem.

https://www.youtube.com/watch?v=SnohI0XzoQU

2018. dec. 8. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:

"A személyiségenek ehhez mi köze? Nem volt autista, és ne használd az autistát a fura szinonimájaként, ne használj ilyen szavakat, amiket nem értesz.

Én úgy értem, hogy vannak más legendás zenészek, mégsem kell rejtőzködniük. De ezt kifejtettem."

Ugyan mi másnak lenne ehhez köze. Neki sem kellett rejtőzködnie. Sétálgathatott volna a városban mint Paul Mc de nem akart.

És az autizmusnak is vannak árnyalatai. Mondjuk akár az Asperger.

2018. dec. 8. 21:47
 7/14 A kérdező kommentje:

De az Aspergernek semmi köze ehhez szerintem. Az egy tök más dolog.

Igen, de tényleg megrohamozták az emberek. Vagy szerinted, ha csak simán kimegy az utcára, ugyanúgy lesz*rták volna? érdekes gondolat, lehet, hogy így volt.

2018. dec. 8. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Elvis nem volt Vietnamban.
2018. dec. 8. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
Vietnam sem volt Elvisben...
2018. dec. 9. 00:09
 10/14 anonim ***** válasza:

"Igen, de tényleg megrohamozták az emberek. Vagy szerinted, ha csak simán kimegy az utcára, ugyanúgy lesz*rták volna? érdekes gondolat, lehet, hogy így volt."

Valószínűleg igen. Nyilván más amikor a stadion előtt össze gyűlik a csürhe. De egy hétköznapi helyzetben, meg mondjuk az adott város nem a leggettósabb részén semmi nem történt volna. Néhányan felismerik, odaszólnak a barátnőiknek, hogy nézdmáradzsekszon! aztán mennek tovább..

2018. dec. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!