Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meg lehet tanulni egyedűl/maga...

Meg lehet tanulni egyedűl/magamtól csellózni? (Nem szeretnék nagyon nagyon profi szinten) FONTOSSSS

Figyelt kérdés
Már rég óta szeretnék csak nincsen időm tanárhoz eljárni...meg járok énekre is így elég drága lenne. Hol tudnék tanulni? Egyáltalán lehetséges?
2018. dec. 4. 21:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve lehet zene iskolából bérelni csellót?
2018. dec. 4. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugye viccelsz????
2018. dec. 4. 21:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Eskü nem viccelek. Ezt most a megtanulásra vagy a kölcsönzésre gondolsz?
2018. dec. 4. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem viccel!

Tanulj meg, szükségem van egy csellósra aki annyira tud mint én gitározni. Szerintem sajnos nem lehet bérelni, én még kipróbálni sem tudtam soha egyet sem, hiába hangszerkiállítás és mindent ki lehet próbálni... persze a gitárt meg a dobokat, az meg kinek nincs otthon. Azért menj el egy zeneiskolába és kérdezd meg hogy megy ez, hátha.

2018. dec. 4. 22:56
 5/8 Mojjo ***** válasza:

Nem egyszerű. Annyira hűde sok segédanyag nincs is róla, magyarul kb semmi (bár erősen remélem, hogy így, lassan a derekafelé a 21. századnak, nem jelent gondot senkinek az angol), és egy temperálatlan hangszeren megtanulni játszani amúgy sem egyszerű...

Ha első hangszered lenne, akkor pláne. Inkább keress tanárt.

2018. dec. 5. 09:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Gitározni már tudok 😊😄
2018. dec. 5. 15:26
 7/8 Mojjo ***** válasza:
A gitározás egy jó alap. A cselló annyival nehezebb, hogy nincsenek bundok, a megfelelő hangmagasságot te magad képzed azzal, hogy mm-re pontos helyen fogod le a húrokat a fogólapon. Ha csak kicsit is máshová rakod az ujjad, már hamis lesz. Illetve a vonókezelés is kissé nehezebb ügy, mint a pengető kezelése. Illetve nem kicsit.
2018. dec. 5. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanar nelkul szepen megszolaltatni eselytelen. Csello, hegedu, bogo, gitar zongora utan mondom. Gitarozni megtanulhatsz egyedul, meg egy szinten zongorazni is, de vonoson nem.
2019. jún. 18. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!