Profi gitárosok, ti mennyiért mentek el játszani, mennyit tudtok keresni a gitározással?
Azért kérdezem itt és így, mert ez névtelen oldal, így talán nem egymás zsebében turkálás, csak kíváncsiság. Milyen gyakran koncerteztek, mennyit kell rá készülnötök, és mennyi pénzért vállaltok mennyi időt?
Csupán kíváncsiságból, annyi gitáros van ezen az oldalon, gondolom van néhány profi is. Köszönöm a válaszokat ^_^
szia! :)
mondhatni én kifejezetten jól játszok gitáron, zongorán, és több fúvós hangszeren is, + dobon
eleinte ingyen vállaltam, majd mikor egyre többen hívtak, egy-egy előadásra kértem 5-10ezret, végül 25-30ért mentem 1-1 órára
később magántanítani kezdtem 2500Ft/óra díjon, jobban szerettem, mint a koncerteket.
rengeteg dolgot tudtam fejből, ezért nem sokat készültem :)
20/F
Én főleg tanítok, mellette egy zenekarral szoktunk "fizetéskiegészíteni". Koncertenként 10-15ezret fizetnek a gitározásért (igazából csak akkordozás), átlagban havi 3-5 koncert van (néha 2 hónapig semmi, máskor két hét alatt 10)
Szívesen csinálnám főálllásban, de ahhoz vagy több hakni kell, vagy híresnek kellene lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!