Mi lett a magyar Rap zenével, lesz még értelmes valaha vagy az ilyen "UH-UH, JA" szerű mainstreammnek nevezett akármik lesznek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 00:25
1/7 anonim válasza:
Volt magyar rap?
Volt pár jó szám, de amúgy a magyarok nagy nullák.
2/7 anonim válasza:
Halgass egy kis Luke Benz-t az visszahoz a magyar raphez. De amúgy nem tudjuk milyen stílust preferálsz, de a magyar színtéren is van bőven miből válogatni - főleg ug. vonalon.
Ha adsz egy bővebb leírást, hogy pontosan mit keresel megpróbálok olyasmi előadókat írni.
Jah és 1-es: 🖕🖕🖕🖕🖕🖕
3/7 anonim válasza:
Sub Bass Monster tán feladta? Sose hallgattál Mykee Mykanic agymenést? A Hősök épp most nem rap?
4/7 A kérdező kommentje:
Hősöket inkább hagyjuk... én veszprémi vagyok úgyh hatalmas csalódás amit leművelnek
Kérdés igazából annak szólt volna ami így felkapott és népszerű a videó megosztón
Teljesen agyhalott szövegeky értelmetlen baromság az egész
Komolyan ez kell a népnek?
2018. dec. 4. 09:00
5/7 anonim válasza:
El kell fogadni ezt ami most van, régen az volt a divat, most meg ez, mindig változik.
6/7 anonim válasza:
A USNK-t most felkapta a youtube az x-faktor miatt.A Bye Alexes számuk nekem nem annyira jön be,de régebbi számaik közül vannak amik egész jók
7/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy minden agyhalott, amit nem értesz. Szerintem kockáztass be egy-két példát! Hősöket hagyjuk, jó. De miért is? Tudod, kicsit kifejteni, amit gondolsz, ez az ún. kommunikáció, okés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!