A mai fiatalok tényleg ilyen műveletlenek a zenében?
Alapvetően nem vagyok a "régen minden jobb volt" meg "minden mai fiatal hülye" típusú ember, de ezek a kommentek megleptek. Látom, hogy régi a cikk, és nem felháborodást akarok kiváltani egy régi cikkel, de egy barátom most mutatta, akivel régebbi zenékről beszéltünk. Az oké, hogy egyes zenék ma nem menők, mert változnak a korok, szerintem ez elfogadható. De hogy ennyire nem tudják, kiről beszélnek, az azért meglepett.
Kommentek például:
"Justin-nak még aki nem is ismeri akkor is ismerik megannyi számát, és ennek a Jon Bon Jovinak ? Ja igen hát persze It's My Life.. Nagy karrier !!! ?"
"Justin 19 évesen elért anyit mint jon bon jovi 51 èvesen"
"ki ismeri Jon Bon-t???
100% -ból 25 Justint?? 100% -ból 75"
"Bieber jobb mindenben mert híresebb és nagyobb sikerei vannak mint Jon-nak és még Jon utánozza őt mivel biebert elöbb ismerték"
"Oké tényleg gonosz volt, de rock papának csak annyit üzennék, hogy pofa alapállásban!"
"Hát nem valami jó zenész ez a Jovi...Inkább Biebs.:-)"
(Jó, ez mondjuk ízlés dolga.)
"Amúgy meg mit szólogat be neki egy öreg ember én egyátalán nem is ismerem az a Jon Bon azt se tudom hogy ki .."
B_szki, a Starity a legbutább tizenhárom éves tinilányok gyűjtőhelye, ne abból vonj le következtetést. Mellesleg az ember addig szerencsés, míg nem ismeri Jon Bon Jovit, a nyolcvanas évekbeli rockzene egyik tönkretevőjét, aki bizonyos értelemben a Justin Bieber típusú, tinilányok által körülrajongott popsztárok elődje.
Ha a Pink Floydról, a Led Zeppelinről, a Radioheadről vagy a Beatlesről nem hallottak, na az a gáz!
13 éves lányok. Kit érdekel?!
Én már 14 évesen is jazz blues és rock zenét hallgattam a 40es évektől mostanáig, és az is csak 6 éve volt. Mindezt úgy, hogy mindenki a mainstream szennyet szereti a családból.
Azt is idetűzöm, hogy nem a jó zene sem halt, ma is rengeteg jó blues,rock,metál,jazz előadó van, csak nehezebb rájuk találni mivel már nem tudnak versenyezni a mainstream szärokkal.
lásd Jack Broadbent utcazenész videóból
21F figyelt fel rá az a pár ember aki ismeri.
"A mai fiatalok tényleg ilyen műveletlenek a zenében?"
A régiek is azok voltak. Csak akkor Bon Jovi volt a justinbieber. Nyílván nem, de azért érteed. Most a "proli" az ugyan mitől lenne zeneileg művelt? Mit lát a szüleitől? Mit lát a szakmunkásképzős társaitól?
A Bon Jovira nincs mentség, elég szomorú hogy egyáltalán megalakultak. Az meg hogy a nyolcvanas években több lemezt adtak el, mint a zseniális és kifejezetten intellektuális Smiths vagy R.E.M., az jól bizonyítja, hogy az emberek régen is a mainstream tömegszennyért rajongtak jobban.
https://www.youtube.com/watch?v=M9EjE4qm7b8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!