Mik a "mai" slágerek? 2018ban mit hallgatnak a fiatalok?
Manapság nincsenek igazi sztárok, inkább egyszámos előadókból lehetne Dunát rekeszteni.
Néhány divatosabb előadó: Ed Sheeran, Shawn Mendes, Dua Liba, Selena Gomez, Justin Biber, Bebe Rexha, Hasley stb.
#1 Dua Lipa nem nagy szám,nem sok ember ismeri,inkább csak a New Rules számja miatt lett elismert.
Én csak Demi Lovato,Justin Bieber és Selena Gomez zenéjit szoktam hallgatni.
Az 1. válaszadó jól leírta, sajnos a társaságomban lévők csak ilyeneket hallgatnak, apukám és a nagypapám hallgat még komolyabb műfajokat. Bevallom, én is sokáig ilyeneket hallgattam, de amióta megismertem a mondanivalóval rendelkező, nem gépi hanem hangszerelt, nem sablonos dalszöveggel rendelkező igazi zenéket, azóta megváltozott eléggé a zenei ízlésem. Vannak köztük rendes emberek is a felsoroltak között, de hiába, ha egyszerűen sz*r zenéket gyártanak. A rajongókkal sosem tudtam azonosulni, mindig is kilógtam a sorból, nem tudnám rávenni magamat lil g-re, x faktor nézésére és egyéb szennyek hallgatására. 2 ilyen koncerten is voltam, pechemre csomó tavaly vagy idén jött nem trasht gyártó előadókról meg lemaradtam. Azóta azok a kedvenceim, mindenképp szeretnék majd eljutni rájuk. Szoktam kapni a leszólásokat itt gyk-n is, a tinik többsége elutasít engemet, de én ilyen lettem, olyat tapasztaltam, amit sokan egy ideig nem is fognak, mivel nem tudják rávenni magukat legalább egy igazán minőségi zene hallgatására. Nekik csak az a fontos, hogy minél dallamossabb legyen... Akivel szoktam koncertre járni, az viszont egyelőre legfőképp még mindig ilyeneket szeret hallgatni és nem is akar megváltozni. Szóval eléggé megvagyok lőve, hogy végre komolyabb koncertre is eljussak, majd egyedül elmegyek.
De hogy ne csak fikázzam a fiatalságot, pár manapság divatos zenéket még ma is hallgatok, bár itt is valamelyik fantáborral nem igazán tudtam azonosulni.
A 3 legfelkapottabbat kiemelném:
Lady Gaga: ismét elég népszerű lett 2018-ban a Csillag Születiknek hála. Megértem, hogy valaki nem szereti a régi popdalait, de a film soundtrackjébe nem igazán lehet belekötni. Míg mindenki a Bohém Rapszódiától volt elájulva, addig nálam ez lett igazi kedvenc, sokkal jobban lett kivitelezve a film is. Mégis az előbbit díjazták agyon... Egy sokszínű énekesnőről beszélünk, aki stílusával, színészi képességével és énektudásával nem csoda, hogy felkeltette a közönség érdeklődését, köztük az enyémet is. Napjaink popfelhozatalából egyértelműen kiemelkedik, rá bagy valószínűséggel többnyire jó emlékkel fog visszagondolni a szakma és az utókor is.
Ha magyarokat nézzük, nem mehetünk el 2018 legnagyobb magyar slágere, a Nem Tudja Senki mellett. Bár a Follow The Flowt is leginkább tinik meg bulizós fiatalok hallgatják, de ők próbálnak tartalmat is becsempészni a dalaikba. Bár őket hallottam élőben, valamikor a közönséget jobban hallottam énekelni, mint őket, mivel ők is nagyon a közönség kiszolgálására mennek. Hát az élő fellépéseiken van még mit javítaniuk, ha nem akarnak eltűnni. Ha valaki mindenképp magyar nagyon mainstream zenéket akar hallgatni, őket tudom ajánlani, inkább ilyeneket hallgasson, mint USNK, Ak26, Lil g, Nemazalány és társaik. Visszatérve az énekesre külön rákerestem, vannak elég megható zenéi is és tudom érezni, hogy nem a pénz miatt csinálja ezeket, hanem szívből. Legalábbis remélem.
Twenty One Pilots: tudom az én bűnőm, de én csak idén lettem fanjuk és a koncertjükről is lemaradtam. Ha netán visszajönnek, mindenképp elmegyek rájuk, még ha egyedül is leszek. Ők aztán tényleg kiemelkednek a mai f*s felhozatal közül, a dalaik különböző témákról szólnak és elég jól is vannak megírva és előadva. Valaki mondta, hogy rossz zenét nem nagyon hallott felőlük, meg is tudom érteni, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!