Hogyan követhetem a BTS tevékenységeit?
Sziasztok^^
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudhatom: mikor, hol lesz koncertjük, mikor jön ki új számuk, albumuk?:3
Tudom, hogy van Twitter oldaluk, de nekem nincs, szóval ez kiesett...
Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!!💜
Insta/Facebook oldaluk is van, de onnan nem t'om mennyire lehet nyomon követni. Viszont a Bighit Youtube csatornájára érdemes feliratkozni, és ha előtte nem is, a feltöltéskor már tudni fogsz róla, hogy jött ki új számuk pl.
Szintén Instán/Face-en érdemes bekövetni néhány fanoldalt, azok valahogy mindig tudják, hogy mikor hol lesznek koncertek, plusz minden őrült fandom egy kisebb FBI is egyben, szóval onnan is lehet tudni az albumokról/comeback-ekről.
Nem sok újat mondtam, de talán...😅
Facebookon zárt csoportban naprakész hírek, emellett van több facebookos, magyar kpop híroldal, ahol szintén újdonságokról értesülhetsz, pl. Kpop News Hungary.
Ott van több híroldal is, mint pl. Soompi, Koreaboo..
💜
Szia!
Hát a Twitter a fő platform-juk mert ott direktbe tesznek fel képeket magukról vagy posztolnak.
Nekem sincs Twitterem de beütöm hogy bts twitter és kihozza. Max nem tudok likolni/commentelni. Emellett ahogy előttem írták, vannak fan csoportok ill. accountok. Én pl. sok fan accountot követek instán mert sok-sok videót és képet osztanak meg. Ráadásul mivel ARMYk, nagyon ott vannak mi mikor van és tőlük tudom meg először a fontos dátumokat.
Bemásolok pár twitter accountot amikre ránézek, ha esetleg nem találnád. Illetve van egy angolra fordított account amit én elég hasznosnak tanálok (mivel sajnos nem tudok (még haha) koreaiul)
BTS official twitter oldala: [link]
Angolra fordított oldal: [link]
BTS ARMY: [link]
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!