Szerintetek menjek el egyedül vagy hagyjam ki 'álmaim' koncertjét?
Sziasztok.
Május 28.-án lesz Budapesten Muse koncert és szeretnék elmenni.
Épp a 18. szülinapom körül lesz , szüleim már mondták is hogy megengedik hogy elmenjek. (Barátokkal gondolták)
Viszont sajnos a barátaim zenei ízlése mérföldekre van a Muse-tól, még csak hallásból sem ismerik. Idegenekkel pedig nem nagyon szeretnék menni.
Szóval godolkodtam rajta hogy elmegyek egyedül, mert nekem megérné, viszont a szüleim biztosan nem örülnének neki, és az az igazság hogy én sem tartom a legjobb ötletnek.
Esetleg még fontos lehet hogy vidéken élek, így utaznom is kellene több órát.
Szerintetek megérné ez így?
17/L
Szia!
18 évesen nem mersz elmenni egyedül “álmaid koncertjére”? Nemá. Ki ne hagyd!
Óriási Muse rajongóként azt mondom, ha megteheted, hogy ott legyél, akkor semmiképp se hagyd ki! Nekem ez már a sokadik Muse koncertem lesz, a világ egyik legjobb koncertzenekaráról van szó, minden alkalom megéri.
Persze, nem tűnik veszélytelennek a dolog, de ugyanennyire veszélyes egy nagykorúnak is elmennie bárhová. Utazni ennyi idősen már ügyesen, odafigyelve tudsz, a koncert is egész más jellegű egy arénában, mint mondjuk egy nyári fesztiválon. Ha a tömegben nem érzed magad biztonságban, akkor vegyél ülőjegyet, szerintem az sem rossz, legalább látod a show-t, nem csak hallod.
Nincs amúgy egyetlen ismerősöd sem, aki megy? Tök jó alap ez a barátkozásra szerintem, simán lehet, hogy az iskoládból, vagy a rokonaid körében van olyan, akiről nem tudod, de szereti a bandát és szívesen elmenne. Én tuti kiírnám a helyedben a facebook-ra, hogy tervez-e jönni valaki, meglepődhetsz :)
Vagy össze lehet kötni a dolgot úgy, hogy hátha valamelyik ismerősöd, vagy akár a szüleid, ha aznap estére csinálnának valami programot maguknak Budapesten, akkor elvihetnek a koncertre és érted jöhetnek a végére. Egy koncertet egyedül simán ki lehet bírni, úgyse a társaságodra figyelsz, hanem az élményre :)
Szia! Én is nagyon szeretnék elmenni a koncertre, de szintén nincs kivel... írtam privit, ha esetleg szeretnél csapódni valakihez a koncerten.😊
(20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!