A 18 év körüliek nem járnak metal koncertekre?
Korombeli koncertes társat keresnék, akinek hasonló az ízlése, mint nekem. Főként a thrash, black és death metal érdekel, de metálon belül szinte minden jöhet, 1-2 kivétellel. Én elég intenzíven űzöm a koncertezést, csak ebben az évben láttam 86 bandát. Szóval örülnék valami hasonlóan fanatikusnak. :D
Még annyit, hogy ne húzzuk egymás idejét, ha neked a metál = Ossian, Kárpátia, BVB, Asking Alexandria, stb...
18/F
Aktuális még?
Nekem sincs kivel járnom koncertekre :D kifogás mindig van ahogy előttem is írták. Ha valakinek van kedve akkor írjon nyugodtan :D
18/f
Asking Alexandria, MIV, Suicide Silence nekem kb. mindegyiktől egy tetszik, nem szeretem ha énekelni is akarnak benne, ink hörögjék végig az egészet :D
Ha már énekelés akkor Led Zepp, Deep Purple, Aerosmith, meg Guns :D
Amúgy van sok ilyen ember akik járnak metál koncertekre :D
Tele van a face mindenféle szétvarrott, piercinges, színeshajú, sátánista formával :D
Szal... akad :P
Hülye troll :) Aki valamicskét is konyít a műfajhoz az nem fikázná le az Ossiant. A többi banda még elment volna, de ezen bukott a trollkodás.
Majd legközelebb öcsi.
Fordítva, aki ért a műfajhoz, annak az Ossian nem üti meg a mércét, de tudom hogy a sok kocsmarockernek az a legjobb, sajnos ez nem újdonság. :D Persze, 1-2 guilty pleasure zenekar belefér, ha valaki Ossiant is hallgat mondjuk Taake mellett, akkor ettől még nem lesz rossz az ízlése a szememben. Inkább hallgass jófajta heavy metalt az Ossian helyett öreg, ajánlom mondjuk a Riot Cityt, vagy a Travelert:
https://www.youtube.com/watch?v=Je_f3dgxq4o
https://www.youtube.com/watch?v=O1aVRkMsncc
Kb az első 5 másodperc már alázza is az egész Ossian diszkográfiát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!