Rocker fiúk! Ti jártok egyetemi discoba is, vagy csak rock koncertekre?
Nos, zömmel metált hallgatok, ennélfogva úgy érzem, fel jogosítottak a válaszadásra, habár nem vagyok a szó szoros értelmében rocker, mert klasszikusokat és filmzenéket is hallgatok... na, de jöjjön a lényeg! :D
Nem járok discoba(semmilyenbe), több okom is van rá. Egyrészt az elektronikus zene nem az én világom, másrészt alapból introvertált vagyok, tehát nem rajongok a tömegért. Ennélfogva, rock koncertekre se szoktam nagyon menni, és - lehet ezért most sokan lehurrognak majd - de ha valamilyen szabadidős tevékenységet nem szeretek, akkor nem kezdem el művelni csak azért, mert hátha majd ott találok valakit...
Én rocker és metálos vagyok járok koncertekre ha tudok, próbálok minél többre elmenni amit szeretek. És, ha úgy adja a dolog ritkán egyetemi úgymond discokba is, de leginkább, ha van társaság. Egyedül nem járok ilyen helyekre mivel nem szeretem a különféle elektronikus zenéket. De, ha van egy társaság és úgy alakul, hogy megyünk akkor nem feltétlen mondok nemet. Az ismerkedést meg a helyzet adja, ha nem is kifejezetten sőt van, hogy egyáltalán nem ilyen célból megy az ember, de a helyszinen megváltozik a helyzet, ezt majd adja az adott szituáció :D
És egyébként ugyanez vonatkozik a koncertekre ismerkedés téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!