Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » USA-ban miért csak ülőhelyek...

USA-ban miért csak ülőhelyek vannak nagyobb koncertekre?

Figyelt kérdés

Mikor például a Guns n Roses újjáalakult, a 2016-os koncertekre, amiknek megnéztem kíváncsiságból a jegyárait, a küzdőtérre is ülőjegyeket árultak csak. Most láttam pár koncertfelvételt is, más nagyobb zenekaroknál is nem egy olyan van, ahol székek vannak a küzdőtéren is, nincsen állóhely.

Ez miért van? Már ha van rá magyarázat.

2016. okt. 28. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Nincs az adott helyen állóhely

2. Nem akarják, hogy pogózzon a jónép.

2016. okt. 28. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
nem a pogót akarják elkerülni (szerintem azzal nincs bajuk, csak az idióta rendbontókal van bajuk, akik pogózni akarnak, de a végén már csak verekednek) és gondolom az ilyen koncertek nagyobb helyeken vannak (nem egy pici kocsma szinpad)és egy bazi nagy tömegverekedést a bitonságiak nem biztos hogy kezelni tudnának :D (mongyuk máshol nem tudom hogy oldják meg)
2016. okt. 29. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!