Ti már hallottatok k-pop zenét a rádióban? Miért nem
adnak sosem?
Figyelt kérdés
Igazán adhatnának néha például BTS-t, ha már világszerte a zeneletöltők listájának elején állnak. Eddig csak szlovák rádióban hallottam, Magyarországon miért nem játszanak sosem?
A k-pop egy rétegműfaj, a rádiók pedig mainstream zenét játszanak. Nem tudom és akarom megnézni hogy milyen a műfaj, de egy magyar rádióban a koreai makogás aligha lenne népszerű. A netes népszerűséget pedig ne hasonlítsd máshoz, mivel teljesen más az érdeklődők összetétele, főleg a kora.
2018. nov. 13. 18:49
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is akadna hallgatósága.
2018. nov. 13. 18:51
3/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a BTS-ed meg a többi baromság. Akármilyen nehéz elhinni, ez akkor is egy rétegműfaj, pont ahogy az előző mondja. Annak is igen vékony. 10000-ből egy embert ha érdekel. A rádiót célcsoportját amúgy sem kizárólag a 10 és 14 év közötti tinilányok adják. Ne állítsátok már be úgy mintha az egész ország odalenne azért a koreai mekegésért, ha neked tetszik hallgassad telefonról vagy youtubeon, a többi embert rohadtul nem érdekli. Sajnos metalzenét sem adnak pedig az sokszor annyi embert érdekelne.
2018. nov. 13. 18:54
4/16 anonim válasza:
Persze, mindenre akadna, mert a nagyobb tömegben benne van a kisebb is. Csak a rádiónak nem éri meg olyat játszani, amiről a többség elkapcsol. Ezért nincs szókimondó rap, keményebb rock, vagy metál zene sem a lejátszási listákon, pedig valamennyien azt is szívesen hallgatnák, csak a többség nem.
2018. nov. 13. 18:55
5/16 anonim válasza:
Milyen jó, hogy felnőtt férfiak is hallgatják >.<
Úgy tűnik a külsős szemlélőknek csak a nagyobb hangú 14 körüli lányok tűnnek fel, a 18 felettiek már "lenyugszanak" (többnyire) és nem olyan "hangosak".
Egybént online találhatsz rádiót, de itthon még nem elterjed, hogy legyen saját rádiója. Leginkább azért, mert keleti, mert a magyarok nem az elfogadóságukról és nyitottságukról híresek és mert a kpop nem globális zene, bár mostanában próbálnak nagyon betörni a nyugati piacra.
2018. nov. 13. 22:27
6/16 anonim válasza:
Hát Magyarország már csak ilyen azt kell mondjam. Kedves második és hozzá hasonló válaszolok a kerdező csak egy normàlis valaszt szeretet volna nem pedig azt hogy a kedvelt zenei műfajat megalázzàk ( mellesleg nem muszaly valaszolni ha nem tudsz rendesen, nem kötelező mint iskolába járni ). Lehet hogy vannak 10-14 èves kislány hallgatói a bandának de ők is csak egy reszük a rajongóknak. Én egy 19 éves egyetemi diàk vagyok mégis nagyon szeretem a zenéjüket, erre mit szólsz?
Kerdező, szerintem ne számits egy hamar arra hogy itt is játszani fogjak őket a rádióban. A magyar rádió csak a szar mainstream zenéket adja mostanság szóval igazából jobban jársz ha letöltesz egy kpop radiot ha azt szeretnél hallgatni.
2018. nov. 14. 13:57
7/16 anonim válasza:
Én igazából szívesen hallanék BTS-t és metált is a rádióban. Mindkettőt nagyon szeretem, viszont ha valaki nem, akkor nem értem miért nem tudja magában tartani. Nem a kpop műfajról, vagy a BTS-ről kért véleményt a kérdező, hanem arról, hogy miért nem játsza egyik rádió sem.
2018. nov. 14. 15:06
8/16 anonim válasza:
Mennyi szenny ember van itt. Erősen kétlem, hogy itt bárkit azért nyomott ki volna az anyja, hogy leszólja a BTS-t vagy kpopot.
2018. nov. 15. 08:31
9/16 anonim válasza:
Én egyszer elől ültem a buszon, a sofőr hallgatta a rádiót és az Idol ment a BTS-től. De ez csak egyszeri eset...
2018. nov. 17. 10:34
10/16 anonim válasza:
Szia :3 Nem még nem hallottam rádióban, viszont a MusicChannel- en (TV csatorna) pénteken 5-6 óráig KPOP van :DD Remélem segíttetem a válaszommal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!