Létezik még olyan ország Magyarországon kívül, ahol egyáltalán nincs rockzene a rádióban és a tévében?
Figyelt kérdés
Leszámítva persze, ahol a diktatúra vagy a vallás tiltja.2018. nov. 11. 15:51
1/9 anonim válasza:
Már az sem igaz, hogy itt nincs. Maximum te nem tudsz róla.
2/9 A kérdező kommentje:
A Hooligans nem rock.
2018. nov. 11. 18:31
3/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokak számára kizárólag a zúzós metal jelenti a rockzenét, és hogyha valami netán rádióbarát, akkor az szerintük már nem is rockzene (mondom ezt úgy, hogy utálom a Hooliganst). Úgy látom, hogy valószínűleg a kérdező is ebbe a kategóriába tartozik.
4/9 A kérdező kommentje:
Van különbség rock, illetve rockos pop között, elsősorban a struktúrában, a szövegekben, a kreativitásban. Pl. a Bikini vagy a Republic nem mondhatók zúzósnak, mégis rock mindkettő. A semmitmondó, sablonos, innen-onnan nyúló Hooligans nem az.
2018. nov. 12. 20:19
5/9 anonim válasza:
Linkelj egy szerinted rockzenét, kérlek. Tényleg kíváncsi vagyok.
6/9 anonim válasza:
Biztos létezik, de nem tudok olyat megnevezni. Egyébként kíváncsiságból bekapcsoltam a tv-t, nem igen adnak rockot. Rock FM-et is bekapcsoltam, első szám OneRepublic-tól a Love Runs Out volt. Nem rossz az.. de vártam még 10 percet és hasonló számok futottak le. Mehetne pedig Metallica,Disturbed,Avenged Sevenfold,Green Day,Sum 41,Blink 182 vagy Linkin Park is.
7/9 anonim válasza:
#6 vagyok, pont ezért nem nézek már soha tv-t, rádiót sem hallgatok.
8/9 anonim válasza:
Oké kérdező
Szerinted ez rockzene?
https://www.youtube.com/watch?v=4D2qcbu26gs
https://www.youtube.com/watch?v=UmFFTkjs-O0
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, rock, bár nem annyira az én stílusom, és ilyet se hallottam még magyar rádióban.
2018. nov. 16. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!