Van itt valaki akinek már kezzd elege lenni a sok "Kpop"-erekből?
Mikor a 8 éves kislány 18+os fanartokra mondja hogy mennyire tetszik neki, és VKookot shippeli.XDDD És nem frieds shipből...
Amúgy ARMY is vagyok (Elsősorban, a világ legnagyobb BLINKje)
De valóban egyetértek veled... Jungkook is mine feliratú pólók (amit kb minden Conon látok vagy tizet)
meg a "oppa csak az enyém" de ilyeneket szinte csak 10-12 évesek mondanak. Náluk még rá lehet fogni,hogy kisgyerekek, és majd meg fogják látni hogy a szeretett oppájuknak (még ha kamera előtt nem is mutathatják) tuti van barátnője, és oppa soha nem lesz az övék... Persze vannak idősebbek is de az már beteges...
Amúgy a kérdező kérdését szerintem az értheti meg igazán,aki régi kpopper
Nem szeretem az idolokat shippelni,sőt az már tényleg kiborít,hogy olyan irományokat osztogatnak amik már felnőtt kategóriába sorolhatók,és ezeket tizenéves lányok kreálják,én is még fiatal vagyok,de soha nem jutott még eszembe,hogy homoszexuális tartalmú fanfiction-t írjak,inkább egy kitalált személyt teszek a történetbe.
Azt meg végképp nem értem,hogy minek kell a fanoknak annyira túlzásba vinni ezt a dolgot,hogy majd valaki a BTS-ből vagy más bandából a férjük lesz,nem mondom,én is szoktam ezzel hülyéskedni,de csak poénból,nem pedig igazából gondolom,aki meg komolyan gondolja az túlzásba viszi ezt a dolgot,hiába mondják azt,hogy nekik az ARMY a mindenük meg csak rajongóval akarnak járni,ezt is csak azért teszik,mert a fanok örülnek neki,és még jobban beleélik magukat a dologba,holott megnézném majd néhány év múlva,hogy tuti nem rajongóval fognak járni vagy összeházasodni.
Röviden van egy határ,én szeretem a fiúkat mint énekeseket,mert tényleg tehetségesek,de ezt nem azt jeleni,hogy orrba-szájba csak BTS jöhet.
Utolsó,azt még te sem tudhatod hogy kivel lesznek együtt,evel most nem azt akarom mondani hogy védem az ARMY-kat,ez mondjuk egy természetes dolog ha egy lánynak van egy kedvence(ebben az esetben több) és például az álma,hogy hozzá menjen,egy másik oldalról nézve ez teljesen normális viszont aki már egy elvetemült az tényleg beteges tud lenni
Jungkook saját maga mondta hogy a barátnője ha lehet akkor ARMY legyen,na most ezt ő azért mondta hogy a fanok jobban rá tapadjanak(nem csak ő mondta ezt,mindegyik tag ezt mondja)vagy azért mert komolyan gondolják,azt már csak ők tudják,de szerintem a fiúkban több becsület van annál hogy csak ezért mondják,hogy több rajongó legyen, ők szeretik a rajongókat tiszta szívükből 💜
Igen ebben igazad van utolsó,én sem azt akartam állítani,hogy tuti nem jönnének össze ARMY-val,szimplán csak azt próbáltam kifejezni,hogy sok fan annyira beleéli magát,hogy az már fáj.
A fiúk nagyon is becsületesek,és általában megtartják a szavukat,de azért sosem lehet tudni,tudod sokszor meg kell játszaniuk magukat,hogy a rajongók kedvébe járjanak,de ez még nem azt jelenti,hogy nem lehetséges,ha két ember közt meg van a kémia akkor az nem számít,hogy rajongó-e vagy híresség,Ők is ugyanolyan emberek mint mi vagyunk,csak ismertebbek. 🙂💜
A két állításom nagyon ellentétes volt egymással,így ahogy vissza olvastam,idézem "tuti nem rajongóval fognak járni" ezt inkább kijavítanám, *nem biztos,hogy rajongóval fognak járni* 😃
💜(Ezt muszáj volt)💜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!