Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt valaki akinek már...

Van itt valaki akinek már kezzd elege lenni a sok "Kpop"-erekből?

Figyelt kérdés
Igazából nem tagadom. Én is kpopper vagyok, de amit manapság művelnek a többi fanok az valami botrányos. Itt nem akarok külön kiemelni egy fandomot de ha kéne akkor az A.R.M.Y-kat mondanám. A BTS-t nem utálom, csak már kezd elegem lenni azokból akik orrba-szájba csak BTS számokat hallgatnak. Ugyanez van mikor egy EXO fan megy el mellettem és hangosan szól a zene. Én nem tudom ti, hogy vagytok vele (célzok a réggebbi kpopperekre) de titeket nem idegesít, hogy egyre több az olyan ember aki "Úristen, ő lesz a férjem!" "Tejóég ez a gatya olyan jól áll neki...jah neki minden jól áll!" ilyeneket mond? Mert engem nagyon. Elfogadóbbnak kéne lennem, de hamarosan már nekem fáj a fejem, hogy bárki akit csak ismerek erről tud beszélni... Igaz, szeretni lehet őket, meg rajongani, de vegye már észre magát aki nemtudja moderálni magát. Van még ezzel valaki így?

2018. nov. 5. 21:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Engem ez szerencsére nem érint... Azt hiszem, láttam az egyik/valamelyik tagot smink nélkül... Skubizd csak meg! :D
2018. nov. 5. 21:56
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Pont fel akartam tenni a kérdést, hogy... kicsit elég már a BTS-es kérdésekből, ami annyi sokszor megválaszoltunk. DE még mindig jobb, hogy kérdeznek, mintha félrebeszélnének.

Azonban teljesen egyetértek. Én is ARMY vagyok, de annyi sok mindenki más van, aki tehetséges, nagyon jó (és más) a zenéje. Persze, nem baj, ha valakinek a BTS tetszik csak, de akkor ne hangoztassa, hogy kpopper, holott csak őket hallgatja. Ők csak egy kicsit szelete a koreai (mainstream) zenének.

2018. nov. 5. 23:43
 3/18 anonim ***** válasza:
71%

Több bandát hallgattam a BTS megismerése előtt, de mikor 2014-ben rájuk találtam, mindet otthagytam.

Így szerencsére nem vagyok kpopper, nem tartozok az ostobák hatalmas családjához.

Én meg azt utálom, mikor valakinek a BTS sok. És marha sok ilyen van. Pedig megtisztelhetnék a fénykorukat, és nem szétcseszni azt.

2018. nov. 6. 08:57
 4/18 A kérdező kommentje:
2. Kommentelő, telejesen egyetértek. Én multifannak mondanám magam mert nem szeretek egynél leragadni és csak róluk beszélni.
2018. nov. 6. 20:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 10 éve hallgatok koreai nyelvű dalokat, nem csak popot. Hogy ki mit hallgat és mennyit, engem nem érdekel. Ha ő BTS dalokat szeretne 24/7 hallgatni, és nem unja, egészségére.

Engem csak egy frusztrál, de nagyon... Főleg a 10-15 éveseknél találkoztam ezzel, és ezt körülbelül 2014-15 óta tapasztalom. Ha valaki, mivel most a BTS volt a példa maradok ennél megemlíti, hogy Jungkook az ő kedvence, őt szereti a legjobban a csapatból, akkor a fanatikus xy ráförmed hogy "Jaj, de ő az ÉN kedvencem, a tiéd nem lehet!!!". Ezzel ki lehet az univerzumból is kergetni engem... Nem örülni kellene, hogy van olyan aki ugyanazt a dolgot/embert szereti, és közösen rajongani érte? És ezt a választ rengeteg tinitől megkapom, szóval ez nem csak egyszeri eset.

Üdv,

egy 27 éves lány.

2018. nov. 7. 10:08
 6/18 anonim ***** válasza:
És ezt nem vicceskedve teszik, hanem agresszívan, dühösen...
2018. nov. 7. 10:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám magam kpoppernek, de van egy-két banda, akiknek napi szinten hallgatom a dalaikat. Velem is megesik, hogy mondogatom, hogy "ú, milyen jól néz ki a srác" szerintem ezzel egészséges keretek között nincs semmi gond, de az, ha már arra céloz az illető, hogy mit csinálna vele az ágyában, vagy az, hogyha komolyan elhiszi, hogy neki XY idol lesz a férje, vagy az, ha képes összeveszni egy másik rajongóval egy elérhetetlen dél-koreai hírességen, az már beteges. Sajos az ARMY-kal nekem is rossz tapasztalatom van ezen az oldalon, szerintem túlzásba viszik a rajongást, fanatikusak, és képtelenek elfogadni a tényt, ha valakinek nem tetszik a BTS. Ők itt tényleg túlzásba viszik a dolgokat (szerintem ha ezek Koreában élnének, belőlük lennének a sasaengek, akik konkrétan képesek betörni az idolok privátszférájába, ellopni a rubadarabjaikat, ilyesmi). Tisztelet persze a kivételnek.
2018. nov. 7. 17:16
 8/18 anonim ***** válasza:
52%

Tudjátok nekem mi b*ssza fel az agyam?ha egy magát"army"nak nevező csak egy tagért él-hal,a többit számba se veszi és szó szerint le sz*rja őket, én ezt nagy pechemre mindennap tapasztalom mert a drága barátnőm pont ilyen,Sugáér fülig oda van,a többiek meg levannak ejtve, már egyszer úgy oda mondanám neki hogy miféle ARMY vagy te ha így állsz a dolgokhoz?! És konkrétan mindig mikor azzal áll elő hogy neki más fiú nem létezik Sugán kívül,meg neki Suga lesz a férje, szó szerint ki tudnék ugrani az ablakon,nagyon bántja a lelkem az a viselkedés ahogy a többi tagok felé viszonyul:(

Jelenlegi körömben nincs sok Kpopper, sulimban csak 2-en vagyunk a barátnőmmel szinte és nincs ez a "Kpop bömböltetés"

Én nekem egyáltalán nem zavar ha valaki koreai zenét hallgat mellettem én annak csak örülök hogy szeretik őket (nem számít hogy az most BTS, Bigbang vagy mit tudom én Exo)

Utálkozókkal nem igen foglalkozok,pont úgy teszek mint a bandák,lesz*rom őket 22 méter magasról,kicsit sem érdekel senki hülye véleménye meg a sok ostoba kínai b*zizás,nekem inkább az ilyen depis mai tömeg számok b*sszák fel az agyam,na azt az egész sulimon végig bömböltetik, amitől megint csak le tudnám magam szűrni idegemben

Ez még nem őrült fanolás amit itt van, elég csak megnézni a koreai sasaeng ARMY-kat meg az anti fanokat,azok már merészebbek,nem is akár milyenek

Szóval igen,sok ARMY miatt utálják meg a bandát,pedig a fiúk nem tehetnek semmiről sem,ezt eléggé bánom,hisz a fiúk nem ezt érdemlik,nem azért csinálják ezt a sok munkát és erőfeszítést hogy egy gyönyörű lélek egy pár trágár szóval dicsérje azt, csodálom hogy eddig kibírta a banda:(💜

Egyébként én multifan lennék,egy büszke ARMY és Shawol💜💎

2018. nov. 7. 19:45
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Én nem olyan régóta vagyok A.R.M.Y,nem tagadom a BTS az UB bandám,de ez nem azt jeleni,hogy másokat nem hallgatok,vagy nem ismerem el a munkásságukat.

Nagyon belopták magukat a szívembe,egyébként is Ők voltak nekem az elsők,bár a legelső számom a GOT7-től volt,de utána megismertem a BTS-t,egyre többet és többet hallgattam Őket még egy élőben közvetített díjátadón is nézetem a fellépésüket,csak közben elaludtam...😂 (Magam sem tudom ez,hogy jön ide).

Na,visszatérve a lényeghez,nekem is van biasom,de ugyanúgy szeretem mindegyikőjüket,tisztelem és becsülöm,hogy ennyi mindent megtesznek a rajongóikért !

Én alapból egy csendes (ha lehet így fogalmazni) A.R.M.Y vagyok,nem erőltetem rá senkire,és nem is kürtölöm szét mindenhol,hogy én Kpop-ot hallagatok.

Engem szintén idegesít,hogy sokan annyira beleélik magukat,hogy arról áradoznak a férjük XXY lesz,holott erre sajnos 0% esély van...Jó,álmodozni lehet,de az egy más világ,nem pedig a valóság.

Eléggé megszerettem az ASTRO-t is,nagyon aranyos és tehetséges srácok,igaz még újak,de szinte alig lehet róluk bármilyen cikket is találni magyarul,a BTS videóit meg mind lefordítsák,ez eléggé felcsesz,akik nem beszélnek angolul hátrányba szorulnak,szerencsére,ha nem is 100%-osan,de én megértem az angol nyelvet.

2018. nov. 8. 15:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés, nem tudom ezt ki csinálja, de miért kell a BTS-t támogató válaszolókat lepontozni? :"D
2018. nov. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!