Megvan valakinek a "divízió 88-mi jöhet még" album? Ha igen akkor légyszi kattints ide, de ha csak tudod honnan lehet leszedni, vagy hol lehet kapni akkor is klikk ide!?
Figyelt kérdés
ha megvan feltöltöd légyszi valahova?vagy ha nem akkor mond meg hol lehet kapni,vagy hol lehet letölteni!2010. jún. 25. 12:08
1/7 anonim válasza:
azt hiszem, h a Z-trackeren fennt az összes albumuk.
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon kösz!!!!!!
2010. jún. 25. 18:50
3/7 A kérdező kommentje:
nemtk felregisztrálni,mert kidob,megnéznéd nekem,hogy téleg ottvane?
2010. jún. 25. 19:36
4/7 anonim válasza:
sztem ezt is lekapcsolták a sünök..
5/7 anonim válasza:
én gond nélkül tudtam regelni és belépni. nekem viszont az új rend c. album kellene..
6/7 A kérdező kommentje:
ugy érted a "gyűlölet ep?abban van új rend c. szám!akarod átküldjem az albumot?mármint amelyiket most akartad,de cserébe nézd meg nekem,hogy fent van e a z-trackeren jó!akkor átküldöm a mi jöhet még albumon kívül azt az albumot,amrlyiket csak akarod!
2010. jún. 26. 18:58
7/7 A kérdező kommentje:
ha kéne az új rend (ami nem is album) akkor írj egy kérdést+normális választ nekem!
2010. júl. 20. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!