Akik azt mondják, hogy Zámbó Jimmy nem tudott énekelni, csak igénytelenkedni, azok vajon mennyit értenek az énekléshez, hangképzéshez?
Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 22:14
11/14 anonim válasza:
2-es vagyok. A vége tényleg hülyére sikeredett, elnézést! Csak úgy értettem, hogy javarészt általában az ilyen vad, kemény, durva stílus rajongói szokták leszólni a lágy popzenét, hogy "Ez jó zene?! Milyen sz#r, nyálas baromság már?!", meg hasonlók, persze tisztelet a kivételeknek, akik el tudják fogadni, hogy mindenkinek más az ízlése!
12/14 anonim válasza:
Igen, ez igaz, de az ilyen emberek a rockot is szidják, és azon versenyeznek, ki a manőbb.
13/14 anonim válasza:
Zámbó Jimmy véleményem szerint egy nulla volt zeneileg. Mármint a produkciója. De mondom, ez csak az én véleményem.
14/14 anonim válasza:
"2-es vagyok. A vége tényleg hülyére sikeredett, elnézést! Csak úgy értettem, hogy javarészt általában az ilyen vad, kemény, durva stílus rajongói szokták leszólni a lágy popzenét, hogy "Ez jó zene?! Milyen sz#r, nyálas baromság már?!", meg hasonlók, persze tisztelet a kivételeknek, akik el tudják fogadni, hogy mindenkinek más az ízlése!"
Ne haragudj, de ez enm műfajokról szól. Én hallgatok lágyabb műfajokat is, popot is, sőt, szerelmes számokat is, de nem ezen múlik az igényesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!