Szerintetek elmegy ez egy underground trapnek?
Figyelt kérdés
Ez az elso amit eletemben keszitettem. Komolyan szeretnek ezzel foglalkozni, es persze egy mikrofont is beszerezni (most telo mikivel vettem fel)
Akit erdekel a "lyrics" az privatban irjon :D
2018. okt. 30. 17:54
1/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy mumble.
2018. okt. 30. 17:57
2/6 anonim válasza:
Szerintem vállalhatatlan. Nagyon ócska utánzása Lil Peep stílusának. Bocs az őszinteségért.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, várok még válaszokat!
2018. okt. 30. 18:11
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem Lil Peep stílusa volt a szemem elött amikor írtam, és felvettem. Szeretek ezzel foglalkozni (FL Studio, audacity), volt pont egy kis szabadidöm, 10perc alatt irtam egy két verzés számot, és még 5 percbe telltett felvenni.
2018. okt. 30. 18:19
5/6 anonim válasza:
Oké, de ha valaki ismeri Lil Peep számait és meghallgatja ezt, szerintem ez lesz a legeslegelső benyomása.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy valaki észre fogja venni:D Magam is Peep rajongò vagyok.
2018. okt. 30. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!