Mi a véleményetek a Leander Kills-ről?
Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 22:08
2/22 anonim válasza:
undorító,mainstream,gáz,féreg szr
3/22 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal, unalmas már Leander szívfájdalma, kb minden szám erről szól az a vicc. :D Az egész a tiniknek van kitalálva, nem csoda hogy annyira felkapott lett, de azért az értelmesebb fajta hamar kinövi. :D
4/22 anonim válasza:
kurv4 idegesítő minden számában ez a tipikus erőltetett melankólikus zongorás b*zulós háttérzene miközbe az énekes amennyire csak lehetséges olyan közel tartja a száját a mikrofonhoz éneklés közben amennyire csak lehet, hogy minden lélegzetvétel meg hangszalagzárhang hallható legyen és ez k1basz0tt idegesítő mert olyan mintha konkrétan a fülembe suttogna azzal a lágy meleg debil hangjával
5/22 anonim válasza:
Bocs a félregépelt megfogalmazásért de közben hallgattam ezt a borzalmat, hogy pontos meghatározást tudjak adni
6/22 anonim válasza:
Fos, gagyi és szar. Szar szöveg mégszarabb "metál" zenével, ami tele van felesleges hogy is mondjam motívumkkkal.
7/22 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én metálos vagyok, és szeretem. Az mondjuk tényleg hamar unalmassá válik, hogy minden egyes dal a szerelmi bánatról szól, de elhallgatom, ha épp rossz hangulatban vagyok.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 🙂
Én is szeretem, egyébként.
2018. nov. 3. 08:09
9/22 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam.
2018. nov. 3. 08:10
10/22 anonim válasza:
A Rising időszakuk jobban tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!