Shawn Mendes, Bécs?
természetesen simán megtörténhet!! Nyitnak is meg még új szektorokat (érdemes figyelni az oldalt rendszeresen!!) valamint az is lehet, hogy más rajongók adnak el jegyet, szóval olyan oldalról is érdemes figyelni.
Sok sikert, remélem ott találkozunk!!
Kedves Előző!
Ez biztos?😍😍😍😍 Honnan tudod? Nagyon boldog lennék, ha kijutnék... Amihez csak az kell, hogy legyen jegy.
Te milyen tipusú jegyet vettél? Illetve voltál már esetleg tavaly Bécsnen turnéján?
Rajongók által árult jegyeket találni mindenféle közösségi portálon, a lényeg, hogy tartsd nyitva a szemed!! Azt meg, hogy nyitnak meg szektort tavaly alapján mondom. Volt barátnőm aki 1 héttel a koncert előtt tudott még VIP!! jegyet is venni!:) ne add fel, biztos találsz még jegyet!!!!
Egyébként tavaly is voltam, rendes jeggyel, idén pedig vip csomagot vásároltam!:)
Ohh értem. És milyen típusú vip? Tudsz majd találkozni vele?😊
Illetve nagyon remelem, bogy lesznek még jegyek. Rendszeresen nézem az oldalt.
Illetve esetleg arról tudsz valamit, hogy repülővel vagy busszal fogja járni a helyszíneket?
igen, fogok találkozni vele!:) És még mindig sok sikert a jegyhez!!
Egyébként európán belül busszal utazik:)
Kedves Elozo!
Igen, lattam, viszont mar mas helyszinre vettem. De azert koszonom szepen!💛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!