Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Shawn Mendes, Bécs?

Shawn Mendes, Bécs?

Figyelt kérdés
Mendes Army! Szerintetek Bécsben (2019.04.03.) fog még felszabadulni jegy (nem vip)? Bármilyen karegóriás, csak nem vip?

2018. okt. 28. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
Tudod mi az az Army? Hadsereg. Katonák. Akik háborúba mennek és lehet meghalnak. Szóval nyáladzó tinip*csák ne nevezzék már magukat "army"-nak. :D
2018. okt. 28. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:

természetesen simán megtörténhet!! Nyitnak is meg még új szektorokat (érdemes figyelni az oldalt rendszeresen!!) valamint az is lehet, hogy más rajongók adnak el jegyet, szóval olyan oldalról is érdemes figyelni.

Sok sikert, remélem ott találkozunk!!

2018. okt. 31. 19:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves Előző!

Ez biztos?😍😍😍😍 Honnan tudod? Nagyon boldog lennék, ha kijutnék... Amihez csak az kell, hogy legyen jegy.

Te milyen tipusú jegyet vettél? Illetve voltál már esetleg tavaly Bécsnen turnéján?

2018. okt. 31. 22:50
 4/11 anonim válasza:

Rajongók által árult jegyeket találni mindenféle közösségi portálon, a lényeg, hogy tartsd nyitva a szemed!! Azt meg, hogy nyitnak meg szektort tavaly alapján mondom. Volt barátnőm aki 1 héttel a koncert előtt tudott még VIP!! jegyet is venni!:) ne add fel, biztos találsz még jegyet!!!!

Egyébként tavaly is voltam, rendes jeggyel, idén pedig vip csomagot vásároltam!:)

2018. nov. 15. 21:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Ohh értem. És milyen típusú vip? Tudsz majd találkozni vele?😊

Illetve nagyon remelem, bogy lesznek még jegyek. Rendszeresen nézem az oldalt.

Illetve esetleg arról tudsz valamit, hogy repülővel vagy busszal fogja járni a helyszíneket?

2018. nov. 16. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:

igen, fogok találkozni vele!:) És még mindig sok sikert a jegyhez!!

Egyébként európán belül busszal utazik:)

2018. nov. 24. 19:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszi az infot, igy az az otlet kilove, hogy a repteren talalkozzak vele😪
2018. nov. 24. 19:33
 8/11 anonim válasza:
Köszi nekem is az infot tudnátok oldalt ajánlani amin nézegessem a jegyeket hogy lesz e még?
2018. dec. 8. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Tegnap raktak fel néhány új jegyet és még van beloluk. ShawnAccess-en keresztul vagy oeticket-en tudsz jegyet venni. Sok sikert ;)
2018. dec. 22. 15:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves Elozo!

Igen, lattam, viszont mar mas helyszinre vettem. De azert koszonom szepen!💛

2018. dec. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!