Ki megy idén Shawn Mendes/The Vamps/5SOS/Justin Bieber koncertre?
A felsorolt énekesek/bandák ugye most vannak világkörüli turnén (vagy majd lesznek)
A kérdés,hogy van-e itt olyan aki elmegy-e koncertjükre (pl Bécs) ami ugye közel van:)
Köszi ha válaszolsz és kérlek kort is írj (ha esetleg barátokkal mész mondjuk--> családtól független)
Köszönöm:)
jövő hónapban megyek Bécsbe 5sos-ra :)
és lehetséges a JB koncert is novemberben (szintén Bécsben) :D 12/L
Uhhh de jó nektek:3
*irigység lvl 100000*
Nekem életem első koncertje volt(17/l), de nagyon tetszett (azóta voltam még twenty one pilotsszon is)
A koncert napján délután 3 órakor indultunk(apukám, anyukám, nővérem[vele mentem be] és én) el otthonról, mivel csak 2 óra út tőlünk Bécs.
Amikor megérkeztünk a Stadthalle-hoz, akkor már javában állt a sor. Egy magyar lánnyal meg volt beszélve, hogy velünk jön be, szóval felhívtuk (természetesen fél órát tájolgattuk magunkat, mire kiderült, hogy előttünk állt😓) aztán elkezdődött a várakozás. Kb. 1-1,5 órát vártunk kint a szakadó esőbe és hidegbe, mire elkeztdték beengedni az embereket.
Megnéztek minket és a táskáinkat is, nehogy valamit (inni-, ennivaló, fényképezőgép stb.) bevigyünk. Az ajtóban a jegyek vonalkódját lecsippantottuk és bementünk az aréna részébe.
A sokk rendesen látszódott az arcunkon, amikor bementünk a szektorunkba és megpillantottuk a színpadot, hogy milyen közel van (a színpad melletti második szektorba szólt a jegyünk).
Fél óra múlva nagyjából megtelt az aréna, mialatt várakoztunk,végig az 5SOS által összeválogatott zenék mentek, majd az előzenekar elkezdett játszani (DONBROCO). Nagyon jó volt az előadásuk. Fél órát voltak a színpadon,de a közönségnek nagyon bejöttek.
Miután végeztek újabb fél óra szünet volt, majd elsötétült minden és az 5SOS felment a színpadra.
A közönség kiabált, sikítozott és ugrált, mikor elkezdtek játszani. A hangjuk élőbe teljesen ugyan olyan volt, mint a klipekbe. Annyira hangos volt a zene, hogy fájt a fülem és a koncert végére alig hallottam valamit már (a koncert utáni pár napban se nagyon hallottam). A hangom elvesztéséhez se kellett volna sok már. A wiener schnitzelről (bécsi szelet) is írtak egy számot, amit persze elő is adtak. Nagyon viccesek voltak és boldognak tűntek! A Michael azt mondta, hogy ,,rohadtul hangosak vagyunk". Miután vége lett a koncertnek a sok ember miatt megbénult egy kis időre a forgalom a Stadthalle környékén, de utána akadálymentesen hazaértünk (kb hajnali 2-re).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!